Home / Светски / Ето какво подари Мария Игнатова на Петко и Яна!

Ето какво подари Мария Игнатова на Петко и Яна!

Повечето гости ги дариха с пликове с пари

Чаровната телевизионна водеща Мария Игнатова подарила на бившия си мъж Петко Димитров бижу с амулет за здраве, щастие и късмет по случай сватбата му. От същото украшение за врата получила и булката Яна Акимова.

На светската сватба, на която бяха поканени повече от 200 души, известни фолк диви поздравиха младоженците със свои хитови парчета. Освен с песни, певицата Глория изненадала влюбените и с ефектен сувенир. Повечето гости обаче предпочели да им дадат пликове с пари.

Петко Димитров и Яна Акимова

Петко Димитров и Яна Акимова се ожениха

За големия ден Петко и Яна си бяха избрали уникални тоалети. Бизнесменът бе заложил на церемониално облекло, а танцьорката – на прекрасна рокля на световноизвестния дизайнер Ели Сааб. Бялата одежда е направена с 25 м. памучна и копринена венецианска дантела. Шлейфът е дълъг 3,5 м., а коприненият воал – 7 м.

Мария Игнатова

Мария Игнатова

„Ще отложим медения месец, защото в момента сме много заети“, е лаконичният коментар на богаташа. Двамата са ангажирани с отварянето на нова дискотека в Студентски град. Интересното е, че с управлението на нощното заведение ще се занимава не бизнесменът, а нежната му половинка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*