Home / Светски / Ето как и защо се сближиха отново Андреа и Николета!

Ето как и защо се сближиха отново Андреа и Николета!

Чудото се случи! Андреа се сдобри с Николета Лозанова, с която някога бяха първи приятелки, а в последно време не можеха да се дишат. Тези дни двете се снимаха заедно във видеоклип, след което започнаха да отричат, че някога са били скарани. Дали обаче са искрени, че пак се обичат?

Причината за подновеното приятелство на дивите е очевидна. Андреа се опитва да раздвижи кариерата си, за да се върне в „А“ групата на фолка, където днес са Преслава, Галена и Анелия. За целта й е нужна реклама, каквато дружбата й с Николета може да й осигури – сега всички пак ще пишат за съвместните им занимания, за това къде са ходили заедно и какво са сторили в тандем, пише в. „Уикенд“.

На плеймейтката близостта с Андреа също ще й е от полза. Тя отдавна буксуваше в еднотипните си PR стратегии, които се въртяха около романтичните и скъпи подаръци от мъжа й Валери Божинов и „закачките“ с Алисия.

Първа ръка подала Андреа, твърдят запознати. Изгората на Кубрат Пулев звъннала на Николета с покана да участва в новото й видео. Николета, която не се е мятала в клипове, откакто се скара с Азис,веднага приела офертата.

Николета Лозанова и Андреа

Николета Лозанова и Андреа – отново приятелки

Така съвсем скоро почитателите на двете диви ще ги видят пак да се целуват на музикален фон. Екранизацията, в която участва водещата на „Папараци“, е по парче на румънския хитмейкър Кости, в което Пулевица пее на испански.

Възроденото приятелство на певицата и плеймейтката не бе посрещнато радушно от всички. Най-разочарована се оказа Моника Валериева, която доскоро бе близка с Андреа. Щом видя певицата в прегръдка с Николета, моделката се отрече от нея и я заклейми като предателка.

Николета Лозанова

Николета Лозанова

Реакцията на Моника не е изненада, тъй като тя изобщо не се долюбва с водещата на „Папараци“. Та нали преди време Валериева имаше вземане-даване с Валери Божинов?! Според мълвата той я вкарал в леглото си след скандал с Лозанова.

„Нищо не събира 2 жени така, както злобата към трета. Допада ми да съм муза за отмъщение“, написа Моника във Фейсбук.

За да сме напълно коректни, ще уточним, че Моника първа изневери на Пулевица. Моделката се снима в клип на Яница, с което доста ядоса Андреа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*