Home / Светски / Ето къде ще почиват родните звезди това лято!

Ето къде ще почиват родните звезди това лято!

Родните звезди отпрашиха към морето и вече се наслаждават на летните си отпуски

Най-върлите фенове на пясъка и водата от години имат вили в различни точки на Черноморието ни. Оказва се, че звездите ни предпочитат да издигат къщите си от Бургас на юг, та чак до граничното село Резово, пише в. „Телеграф“. Тези от тях, които нямат време да се правят на строители, предпочитат да плащат наем на родните къмпинги, където по цяло лято седят караваните им. Други пък разчитат на хотелите по морето, където могат да отседнат и в последния момент.

Боян Биолчев – бивш ректор на СУ, се слави като един от най-старите виладжии в Резово. Още по времето на социализма, когато малцина можеха да преминат пропускателния пункт преди града, Биолчев успял да закупи имот на брега на морето. Там той си построил бунгало, където и до днес прекарва горещите летни месеци. Вилата, в която непрекъснато се събират колеги и приятели на Биолчев, е сред най-обсъжданите в артсредите. Носят се слухове, че е построена върху бутилки от уиски…

Все още незастроеният Синеморец също привлича българските звезди. От години там летува поп певецът Дичо Христов. Бившият вокалист може да се похвали със собствена вила, в която се помещава и успешното му заведение. Уютът на клуба цяло лято е обект на купони до зори. Там се забавляват много от колегите на Дичо, а сред най-честите му гости са Любо Киров, Деян Донков и Радина Кърджилова.

Калин Врачански

Калин Врачански

Петко Петков от група „Трамвай №5“ също е предпочел да си построи къща край морския бряг. Всяко лято музикантът стяга багажа и се отправя заедно със семейството си към Синеморец. По-малката му дъщеря Марта, която в момента е първата прима балерина в Операта, също прекарва лятната си почивка там заедно с щерка си Борислава.

Близо 10 км на север от Синеморец в посока Бургас – във Варвара, се намира вилата на Албена Колева. Всяко лято щерката на големия български актьор Тодор Колев разделя времето си между София и китното южноморско селце. Двуетажната къща е дело на съпруга й, който е украсил външната част на стените със свои фотоси. Щерка им Теодора, която в момента е студентка в НАТФИЗ, всяка година с нетърпение чака лятната си ваканция, за да замине във Варвара. Бъдещата актриса е известна сред местните хора като върла купонджийка, но и много отзивчива и възпитана млада дама.

В Царево също има звездно присъствие. От дълги години старият квартал „Василико“ на бившия Мичурин привлича арт гилдията у нас, а легендите за шумните нощни веселия, организирани от родните артисти, все още се разказват от уста на уста. Сред най-старите заселници в града е сестрата на големия български актьор Стефан Данаилов Росица. Въпреки напредналата си възраст 80-годишната актриса прекарва по няколко месеца в китната си къщичка. Там тя отсяда заедно с дъщеря си Росица Обрешкова. Племенницата на Ламбо всяка година води със себе си свои приятели, все от артистичните среди. Самият Стефан Данаилов на младини също е отсядал при сестра си в Царево. Присъствието на Ламбо всявало истинска еуфория както сред местните хубавици, така и сред курортистките.

В близост до вилата на Росица Данаилова се намира къщата на естрадната прима Йорданка Христова. За да се предпази от любопитните погледи на минувачите, Данчето е заградила имота си с близо 2-метрова ограда. Въпреки предпазните мерки от нежеланите воайори вилата на певицата е сред най-запомнящите се, тъй като е боядисана изцяло в оранжев цвят. В съседство пък се намира къщата на покойния вече композитор Борис Карадимчев. Имотът на музиканта може да се похвали с един от най-китните дворове, винаги с добре окосена трева и най-различни шарени цветя.

Бременната Златка Димитрова на плажа

Бременната Златка Димитрова на плажа

Актьорът Калин Врачански предпочита да летува в караваната си. От години звездата от „Стъклен дом“ паркира подвижния си летен дом на къмпинг „Градина“. В близост до лагера на звездата се намира нашумелият в последните няколко години „Баш бар“. Наскоро той бе засечен да се суети около караваната си. Повод за посещението на актьора се оказаха поройните дъждове, които доведоха до огромни бедствия в цялата страна. Самият Врачански обаче установи, че подвижната му резиденция не е пострадала от потопа и е готова да посреща много гости и шумни купони.

На същата плажна ивица разпускат още музикантите Калин Вельов и Свилен Ноев от група „Остава“, актрисата Невена Бозукова – Неве, Яна Кузова и други.

На къмпинг „Смокиня“ обича да разпуска плеймейтката Златка Димитрова. Черната Златка има имот там и от години води война с Баневи за него. Дори в момента брюнетката е там. Въпреки напредналата си бременност, Златка предпочита да се разхлажда в жеги в морето, отколкото с климатик.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*