Home / Светски / Ето го Нестор – синът на сръбкинята Даниела!

Ето го Нестор – синът на сръбкинята Даниела!

Даниел се омъжи за своя колега Стефан Бузурович

Много българи са единодушни, че сръбкинята Даниела Янков е голяма чаровница. Тя придоби популярност, след като се събра с тв водещия Андрей Арнаудов, но бракът им бързо се разпадна. Зли езици говорят, че причина за този разпад е пиянството на Андрей и не само.

Днес Даниела е щастлива съпруга и майка. След развода с българина, тя каза „да“ на своя колега от Сърбия daniela stefan nestorСтефан Бузурович. Към днешна дата двамата вече са родители и споделят, че се чувстват прекрасно, пише сп. HELLO! България.

„Нестор превърна живота ни в магия“, категорични са влюбените. Въпреки че това е първото им дете, те се справят отлично с къпането, сменянето на пелени и т.н.

„След неговата поява, животът ни много се промени. Продължаваме обаче да смятаме, че имаме нужда от малко неща, за да сме истински щастливи“, казват Даниела и Стефан.

А на въпроса защо са избрали името Нестор, таткото отговаря: „Това е старо и вече рядко срещано име. Когато бях малък, четях различни истории, в които главният герой се казваше така. После и в Омировата „Илиада“ попаднах на него. С Даниела решихме, че звучи добре и го кръстихме така“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*