Home / Светски / Елен Колева: Заради Александър загубих приятели и възможности!

Елен Колева: Заради Александър загубих приятели и възможности!

Актрисата Елен Колева отговори на нападките на бизнесмена Александър Найденов и направи шокиращи разкрития. Докато богаташът твърди, че тя е въртяла на пръста си още двама освен него, Елен сподели, че през цялото време е живяла в „златна клетка“ и заради неговата болезнена ревност е загубила много приятели, работа и възможности.

„За какви изневери говори Александър?! Аз съм потърпевшата. През цялото време бях в „златна клетка“. Непрекъснато трябваше да се съобразявам къде ходя, с кого излизам, как се обличам, как говоря“, са думите на Елен.

Припомняме, че двамата си дадоха втори шанс преди няколко месеца, след като се разделиха шумно през elen koleva2012 година. Явно обаче счупеното не може да се залепи.

„Той постоянно ми повтаряше, че няма безплатен обяд. Да, така е. С него бяхме хора от две различни Вселени и може би точно това ни сближи в началото“, казва още актрисата.

Според Елен мъжете предпочитат невзрачни жени – такива, които нямат лично мнение, за да ги манипулират по-лесно.

„Мъжете се страхуват от видимо властните жени, защото знаят, че трудно ще ги опитомят. Силните жени затова никога не са сами, но винаги самотни“, пише известната дама във Фейсбук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*