Home / Светски / Драма тресе семейството на Мистър „Сделка или не“!

Драма тресе семейството на Мистър „Сделка или не“!

Румен Луканов не бил верен на Ина

Мълвата, че атрактивният водещ на предаването „Сделка или не“ е бил изловен от жена си с 30-годишна любовница от екипа си и изгонен от къщи, но после му било простено, остана непотвърдена. Безцеремонен както винаги Луканов отсича пред „Story“: „Много благодаря, че ми се обаждате, но отказвам да коментирам подобни неща!“. Половинката му е една идея по-словоохотлива: „Няма такова нещо. Всичко при нас е по старому, както е отпреди много години вече. За всички известни хора постоянно се говори, че имат rumen lukanov sdelka ili neлюбовници… Развелихте ме с тази история.“

Макар и двамата да отричат, че семейното им щастие е било разклатено от друга жена, няма как да не остане съмнение в истинността на думите им, тъй като семейство Луканови винаги са били пословично потайни. Не само пред медиите, а и пред най-близките им приятели.

Съпрузите са на принципа, че каквото се случва в къщата им, то си остава там, пред хората те винаги трябва да са идеалното семейство. Пред познати Ина не спира да хвали мъжете вкъщи – като се започне от рейтинга на предаването на мъжа си и се стигне до интелигентността на двамата й сина. Румен й отвръща със същото.

В общественото пространство обаче отдавна се носят слухове, че Луканов е голям флиртаджия и хубава жена не може да го остави равнодушен. Знаейки това, Ина пазела мъжа си като тигрица и рано го прибирала по бързата процедура от служебни купони, където имало опасност той да залитне встрани. Макар че пред приятели твърдяла, че никога не би простила изневяра, запознати със ситуацията в семейството се съмняват дали това наистина е така. Преди години в образцовата за пред всички фамилия се разразил скандал, заради който съпругата афектирана напуснала дома посред нощ, а мъжът й хукнал да я търси. После драмата утихнала и тогава никой не разбрал за какво се случило всичко.

„Румен и Ина не казаха дори, когато си купиха къща в Гърция, и разбрахме за това случайно, а какво остава да си признааят, че имат проблеми помежду си…“, споделят близки до водещия пред „Story”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*