Home / Светски / Джони Деп и Амбър се венчали на тайна церемония?

Джони Деп и Амбър се венчали на тайна церемония?

Слухът, че Джони Деп и годеницата му Амбър Хърд са влезли в 2015 г. като семейство, май ще се окаже верен. Тези дни двамата бяха засечени от папараци със съпружески халки на ръцете. Американското списание „Пийпъл“ пък обяви, че са предпочели да се венчаят тайно, за да се предпазят от медийната шумотевица.

Още през декември всички таблоиди бяха в „бойна готовност“ заради вероятността от сватба на Деп. Новината, че Карибският пират е решил да се вземе с годеницата си, се разнасяше скорострелно от уста на уста, а актьорът и избраницата му не я опровергаваха, пише в. „Уикенд“. Мълвата твърдеше, че тържеството ще е на 1 януари на хавайски остров.

Дали в крайна сметка венчавка е имало, все още не е ясно със сигурност. Халките на ръцете на Джони и Амбър обаче са факт. Златното бижу бе забелязано на безименния пръст на холивудския любимец на премиерата на новия му филм. Преди на същото място актьорът носеше украшение от злато и брилянти. Накита актьорът бе купил за изгората си, но на нея й се оказа голям и той реши да го остави за себе си.

Джони Деп и Амбър Хърд сватба

Джони Деп (вдясно) и Амбър Хърд (в средата)

И още нещо кара светските репортери в Америка да смятат, че бившият мъж на Ванеса Паради е минал под венчило – признанието на негови приятели.

Хора от антуража му заявиха, че сватба е имало, но само в най-тесен кръг.

„Двамата държаха да запазят в тайна бракосъчетанието си. Поканиха само най-важните хора в живота си. Нямат основание да крият, че вече са семейство, но вероятно изчакват подходящ момент, за да направят официално изявление“, твърдят от обкръжението на звездата от „Карибски пирати“ и „Новият Дон Жуан“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*