Home / Светски / Диляна Попова плаче всеки ден

Диляна Попова плаче всеки ден

Диляна Попова описва първите дни и месеци на своя син Борил в специален електронен дневник. Манекенката старателно събира в лаптопа си всякакви любопитни детайли и факти за наследника си.

Според близки на Диляна тя се запалила по това още щом разбрала, че е бременна от актьора Асен Блатечки. Попова се почувствала длъжна да пресъздава под формата на записки живота на детето си, за да му го остави в наследство след години. Поради отсъствието на таткото от ежедневието на майката, Блатечки почти не фигурирал в „Дневника на Борилчо“, пише в. „Уикенд“.

Красавицата се стараела да превъзмогне факта, че е изоставена от бащата на бебето в най-трудния момент. Въпреки това й било доста тежко и всеки ден плачела, издават нейни

Диляна Попова

Диляна Попова

приятелки.

„Съсипа се, милата! Откакто Асен си вдигна чукалата най-подлярски, е отслабнала с 5 килограма. Като вейка е“, разкриват близките й.

Те издават още, че от силния стрес преди 2 месеца внезапно секнала кърмата на манекенката. В момента тя храни бебето с купешко мляко.

loading...

One comment

  1. Valentina Cholakova

    Тя не знаеше ли че той е женен и има дете?! На кво се надяваше ? Плачела, ами късно е. Обеси му се принудително на врата. Не и се вярваше, но мъжете по принцип са такива: чук и беж !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*