Home / Светски / Даниела Янков кръсти едногодишния Нестор

Даниела Янков кръсти едногодишния Нестор

Бившата съпруга на Андрей Арнаудов лети на крилете на щастието

Даниела и вторият й съпруг, актьорът Стефан Бузурович, кръстиха Нестор навръх първия му рожден ден. Русолявият сладур прие православната вяра в храм в Белград – същия, в който в края на декември 2012 г. Даниела се венча тайно за свой избраник само месец след първата им среща. Ритуала проследиха не повече от десетина души – бабите, дядовците и още няколко от най-близките роднини на родителите му, пише в. „Уикенд“.

Двата празника на малкия си Нестор майка му изживя повече от емоционално.

„Даже и на сватбата ни със Стефан не бях толкова нервна, колкото на рождения ден и кръщенето. Стомахът ме заболя от емоции и притеснение, но в добрия смисъл. Когато започнах да пея песничката „Нарру Birthday“ се разплаках неудържимо, осъзнавайки, че я изпълнявам за пръв път в живота си на моя син. Почти целия ден изкарах плачейки. От щастие. Стефан също трудно сдържаше емоциите си“, вълнува се щастливата майка.

daniela yankovВече две години от брака й с актьора и тв водещ Стефан Бузурович бившата г-жа Арнаудов не крие, че лети върху крилете на щастието. В новото й семейство цари любов и идилия, каквито Даниела признава, че не е изпитвала досега. Намек, че съжителството й с Андрей не е било период, от който да пази положителни спомени.

„Нестор е олицетворение на нашето щастие и безграничната ни любов“, споделя още Даниела, но предпочита да не коментира дали бившият й съпруг е честитил първия рожден ден на Нестор.

Преди година, когато тя стана майка, се чу, че продуцентът е изпратил армаган за бебето – позлатено кръстче за синджир.

Даниела преживя изключително тежко и драматично развода си с продуцента на „Къртицата“, „Сблъсък“ и новото светско шоу „Папараци“. Звездната двойка си каза „Адиос“ само година и половина след пищния си брак отвъд Калотина. Макар никога да не е излизало от нейните уста, според сигурни източници, след като с Арнаудов стигнали до извода, че е най-добре да се разведат, Даниела е била на косъм да загуби живота си, преобръщайки се с автомобила си напът към Белград.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*