Home / Тя & Той / Дали не се готви да те зареже?

Дали не се готви да те зареже?

Обикновено доста време преди да си тръгне, той ти е давал сигнали или открито ти е намеквал, че смята да те изостави

Някои мъже са до такава степен страхливи, че дори сами те провокират ти да сложиш край на връзката ви. Правят го по ред причини. Има някои моменти, на които трябва да обърнеш внимание навреме, за да си спестиш много разочарования.

Изключва си телефона
През последните седмици ти прави впечатление, че системно не е на линия, нито в Skype, нито във Facebook. Изключва си телефона и смяташ, че се крие от теб. Когато го хванеш на къс пас, те затрупва с плоски извинения и още по-плоски оправдания.

Не се ангажира с нищо
Когато го попиташ кога ще се видите, той не се ангажира с нищо конкретно. Не прави планове, които включват и теб. Обажда ти се в последната минута, за да те покани на среща. Имаш чувството, че си резервен вариант.

Не те търси за секс
Не сте правили секс от няколко седмици, а той сякаш не се сеща, че си жена. Не се впечатлява от секси дрешките ти и не те гледа по стария похотлив начин. Имаш чувството, че не те желае и навярно не грешиш.

Провокира скандали
Започва скандал буквално от нищото. Провокира конфликти и се сърди без причина. Държи се супер странно. Обвинявате във всички злини на света.

Подозираш, че има друга
Усещаш, че крие нещо. Телефонът му звъни, а той не вдига. Прекалено се издокарва. Приятелките ти шушукат зад гърба му. Винаги е зает за теб, а ти докладват, че са го видели в нощно заведение. Подозираш го в изневяра.
бутони за социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*