Home / Хороскоп / Хороскоп за 25.06.11

Хороскоп за 25.06.11

Овен – предстои ви тежък и напрегнат ден. Имате високи очаквания за задачите си и смятате, че ще справите в срок. Ще трябва да се мобилизирате и да не разсейвате със странични занимания.

Телец – днес сте философски настроени, анализирате и обмисляте. Планирането е вашата силна страна, но се концентратите върху настоящето.

Близнаци – очертава се приятен и неангажиращ ден за повечето от вас. Опитайте се да извлечете максимума от случващото се.

Рак – налага се да се съобразявате с чужди капризи и претенции. Ако всичко зависи само от вас, бихте се справили перфектно със ситуацията.

Лъв – свикнали сте вие да бъдете тези, които дават съвети, но днес ще ви се наложи да изслушате някои критики и наставления от началството.

Дева – днес сте особено общителни, задълбочавате партньорства и важни познанства. Организирайте ангажиментите си с точност. Време е да се възползвате от чужда помощ.

Везни – един обикновен ден. Рутината ви създава чувство на спокойствие и удовлетворение. Отлагате важен ангажимент, но това не може да е вечно.

Скорпион – здравословно вече се стабилизирате и сте готови за нови предизвикателства. Пазете се от нови настинки и летни вируси.

Стрелец – днес ще трябва да положите малко повече труд. Не прехвърляйте важни проекти на колеги, защото ще загубите възможността да се докажете.

Козирог – сприхави и нервни сте днес. Дребни неща ви изкарват от равновесие. Държите се неадекватно и си навличате гнева на близките.

Водолей – сънливо ви е и трудно успявате да се настроите на работна вълна. Чакат ви ангажименти, свързани със семейството. Не прекалявайте с кафетата.

Риби – помагате на приятел в нужда. Хорските проблеми ви карат да забравите за своите. Очаква ви важна новина, която ще повдигне настроението ви.
бутони за социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*