Home / Светски / Браво! Дончо и Алекс Раева вдигат сватба на екзотичен остров!

Браво! Дончо и Алекс Раева вдигат сватба на екзотичен остров!

Алекс Раева не може да си представи живота без Дончо

Алекс Раева все по често получава напомняне, че й е време за брак и деца. Водещата на музикалното шоу „X фактор” тази есен ще навърши 34, но доскоро се изказваше като върл противник на сватбите и официалностите. С напредването на възрастта обаче бившата беквокалистка на Слави, изглежда, е поомекнала от позициите си и вече не смята да държи приятеля си диджей Дончо със статут на любовник, пише в. „Уикенд“.

„Не искам да насилвам нещата, но може би съм поомекнала по въпроса за брака. По-важното е, че Дончо е човекът за мен, който най-много ме допълва, най ми подхожда и ме кара да вървя в една посока с него. Решението за брак и сватба ще е изцяло негово. Ако има сватба, тя няма да е в България, а ще е далеч, във водата и с много малко хора”, разкрива очакванията си за романтичното предложение Алекс Раева.

Откакто двамата с Дончо се разкриха като двойка, певицата е преживяла пълна промяна. Двамата с диджея непрекъснато скитосват по екзотични морета и нито за секунда не се спират. Всичките си средства пък хвърлят за пътешествия и не събират за пенсия. Затова и смятат, че появата на бебе няма много да промени aleks_raeva i donchoнещата. След 4 години заедно все по-често става дума да си направят наследник, който да изпълни дните им с още повече хармония.

„Много искаме дете, разбира се, но докато това се случи, ще ходим на участия и ще работим, за да си изкарваме парите. Събраните средства вместо за печки и супер нов смартфон, ще харчим за пътешествия. Никак не е лошо да си направим детето по време на екскурзия на някоя екзотична дестинация”, обяснява намеренията си водещата на „X фактор“.

Този път инициативата за бебе е в нейните ръце, защото Дончо вече има един неуспешен брак зад гърба си. Двамата с първата му съпруга се разделят точно преди Алекс да се появи в живота му и затова Раева още не се е преборила с обвиненията на хората към нея. В началото на аферата й с Дончо певицата дори се самобичува, че е отнела чуждо щастие, като е застанала между съпрузи. Отнема й много време, за да разбере, че бракът на любимия й мъж отдавна е приключил и тя не е причината за това. Дотогава обаче обмисля сериозно да не прави живота си по-заплетен, отколкото е.

„Плашещо е, че понякога всичко в отношенията ни с него и общуването ни е перфектно. Понякога се усещам, че докато говоря с близки и им споделям колко съм щастлива, че казвам: „Ще видим докога”. Странно сме устроени”, не крие притесненията си, че някой може да разбие идилията, в която живее Раева. Самата тя още не е успяла съвсем да забрави за своите предишни разочарования в любовта. Раните в сърцето й напомнят за момента, че щастието не е вечно и всеки ден трябва да се бори за него.

Преди да стане гадже с Дончо обаче, неведнъж е била готова да се откаже от него, защото не иска да бъде другата.

„Той не ме спечели от самото начало. Не съм се влюбила в него от пръв поглед. Дори не исках тази връзка много-много, защото ми се виждаше усложнена. Не знаех какви са отношенията с бившата му жена. Бягах от връзката и заради прекрасните ни професионални отношения“, връща се в миналото певицата.

Днес обаче бившата беквокалистка на Слави и любимият й мъж не виждат живота си без другия. Имат общи хобита, интереси, професии, но най-важното е, че ценностите им се препокриват. Дори родителите на Алекс толкова са харесали своя проекто зет, че са се заканили, ако го зареже, да се откажат от нея. Освен това все по-често й напомняли, че когато и да му роди дете, няма да й е рано.

„Майка ми и баща ми много го харесват. Дончо е първият мъж до мен, който те приемат. Родителите ми са хора, които няма да покажат неприязън, но няма да демонстрират и привързаност, докато към него тя е налице”, радва се Раева.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*