Home / Светски / Благой Георгиев и Христина: Трудните моменти оставихме в миналото, щастливи сме!

Благой Георгиев и Христина: Трудните моменти оставихме в миналото, щастливи сме!

Двамата очакват втори наследник

 

Благой Георгиев и Христина чакат син

Футболистът Благой Георгиев и половинката му Христина са по-щастливи от всякога. Те са категорични, че са оставили всички трудни моменти в миналото. Влюбените издават и щастливата новина, че очакват втори наследник, като според лекарските прогнози този път ще имат син.

„Влизам в 4-ия месец. Детето беше планирано“, коментира Христина пред сп. „Story”. Благо пък допълва, че бебето ще види бял свят не в Кисловодск, където живеят в момента, а в България.

Радостната майка споделя, че се чувства прекрасно и по думите й няма никакви неразположения. А футболистът е на мнение, че няма нищо по-хубаво от децата. „Те носят радостта в живота“, убеден е той.

Христина хвали Благо, че е много грижовен баща. Той водел малката им дъщеричка Йоана на стадиона и двамата прекарвали много дълго време заедно.

„Ние сме нормално семейство. Имаме си и хубави, и лоши моменти. Но двама души са заедно, за да се радват на хубавото и да се справят с лошото“, казва Георгиев.

Според него интриги има навсякъде по света, но в България са прекалено много. Припомняме, че той беше разкъсан от медиите, след като преди време заряза бременната Христина и изживя бурен романс с певицата Лияна. Няколко месеца след това обаче той се разкая и поиска прошка от Христина. Тя му прости и го последва в Кисловодск, където той рита в момента.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*