Home / Светски / Как Благой Георгиев предложи брак на Есмер?

Как Благой Георгиев предложи брак на Есмер?

Всякакви въпросителни около това дали най-големият женкар в българския футбол Благой Георгиев ще е младоженец наесен, отпаднаха окончателно. Влюбеният до ушите футболист нае частен хеликоптер, качи на него рускинята Есмер Омерова и от въздуха й предложи да му стане законна съпруга, пише в. „Уикенд“!

Сценката, която сме гледали само в холивудските любовни драми, се разигра в Дубай, където в момента двойката е на предсватбено пътешествие. С бъдещата си съпруга футболистът на „Рубин“ (Казан) отседна в един от най-скъпите хотели в емирството – „Атлантис“.

Джизъса, който се оказа непоправим романтик, организирал сватбеното предложение заедно с управата на хотела, от която трябвало да получи специално разрешение, разбира се, срещу солидно заплащане. Тъй като към хеликоптерната писта към „Атлантис“ функционира и мини летище, а на нея постоянно

Благо с половинката си Есмер

Благо с половинката си Есмер

излитат и кацат летящи машини, се наложило Благой да изчака два дни с предложението, докато пистата бъде специално освободена за него и Есмер. Целият масраф около организацията на романтичната сцена е струвал на младоженеца 2000 долара.

Благой с годеницата си

Благой с годеницата си

В сряда точно в 16 ч. местно време Благой предложил на Есмер да разгледат Дубай с хеликоптер. В края на 20-минутната въздушна обиколка над емирството, когато пилотът снишил машината към пистата, по нея бил разстлан огромен надпис „Esmer, Marry Ме“ (от англ. „Омъжи се за мен“).

На борда на хеликоптера Омерова се разридала от щастие, но се почудила защо към предложението футболистът не й поднесъл и годежен пръст. Щом слезли от

Омъжи се за мен!

Омъжи се за мен!

вертолета, Георгиев отвел Есмер в аквариума, който е една от атракциите на 5-звездния хотел.

„Потопихме се във водата и един от делфините доближи до мен. В човката му имаше кутийка, а в нея – пръстен. Толкова съм щастлива с тебе, Благо! Това е най-хубавото, трогателно и незабравимо предложение в света. Моят отговор е „Да!“, осведоми последователите си в социалната мрежа „Инстаграм“ самата бъдеща г-жа Георгиева.

Това не е първото сватбено предложение на Благой. Той бе подарил годежен пръстен и на майката на своите деца Христина Витанова. Това се случи навръх 31 декември 2003 г. Пред поне 1000 души, празнуващи настъпването на Новата година в огромен ресторант в Истанбул, Джизъса падна на колене и предложи брак на гимнастичката.

„Благо взе микрофона, подаде ми пръстена и попита искам ли да съм негова. Аз се разплаках от вълнение. А залата ръкопляскаше“, разказвала е за този щастлив миг Христина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*