Home / Светски / Бионсе и Барак Обама са заедно?

Бионсе и Барак Обама са заедно?

Ще съсипе ли семейството си Бионсе?

Фенове на Кралица Би са в ужас, че бракът на идолката им е на път да се разбие. Връзката на Бионсе и Джей Зи, които са определяни за една от най-влиятелните двойки, е застрашена от разпад, след като в медиите гръмна новината, че певицата има тайна афера с президента на САЩ. Въпреки че изпълнителката категорично отрече да е била интимна с Барак Обама, съмнението за изневяра остана у мнозина.

За никого не е тайна, а и самите те не са крили, че семействата на Бионсе и Обама са много близки. Освен че певицата е пяла многократно в кампаниите на президента, двамата с Джей Зи бяха сред специалните гости

Заедно ли са?

Заедно ли са?

на юбилея на съпругата на Барак – Мишел, припомня сп. „Блясък“.

Именно фактът, че двете двойки показваха по всякакъв начин, че са близки, хвърли в шок и ужас почитателите им, когато на бял свят излезе новината, че между Бионсе и президента има тайна афера. Любопитното е, че изневярата на двамата беше разкрита не от американски, а от френски вестник. И докато едни се усъмниха в достоверността на тези твърдения, то други побързаха да напомнят, че думите са на френски фоторепортер, който навремето първи разкри, че семейство Саркози се разпада.

„Там има нещо голямо и скоро светът ще започне да говори за това“, твърди Паскал Ростийн.

Слуховете за афера на Бионсе и Барак Обама идват след като в медиите все по-упорито се твърди, че семейството на президента е пред разпад и Мишел едва чака момента, в който ще може спокойно да подаде молба за развод. Близки до двойката обясняват, че те вече не спят в една спалня и продължавали да се държат като щастливо семейство единствено заради позицията на президента. Черешката на тортата за Мишел била и аферата на Обама с красивата Бионсе.

Самият Джей Зи също не приел с лека ръка слуховете за изневярата на половинката му. Техни приятели споделили пред светски списания, че връзката на музикалната двойка се държала на косъм и със сигурност ще се разпадне, ако се появят доказателства, че Кралица Би кръшка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*