Home / Светски / Анорексията убива Деми Мур!

Анорексията убива Деми Мур!

Деми Мур не се храни, още страда за Аштън

 

Деми Мур и Аштън Къчър бяха щастливи заедно до края на миналата година

Прекрасната холивудска актриса Деми Мур слабее застрашително. Приятелите й са притеснени и твърдят, че бившата половинка на Аштън Къчър е с много тежко хранително разстройство.

Наскоро 49-годишната брюнетка се появи на светско събитие, въпреки неприятния медиен шум, който се вдига около нея през последните месеци. Тя уважи близката си приятелка Аманда Де Каденет, която по професия е фотографка.

Припомняме ви, че в края на миналата година Деми преживя изключително тежък период. Тя научи, че мъжът й Аштън Къчър й изневерява. Това доведе до редица скандали, които

В момента Деми Мур не изглежда никак добре

изтощиха актрисата. Тя се затвори в дома си, спря да се храни и дори беше приета в болнично заведение по спешност, тъй като положението й бе много критично. После се заговори, че звездата вече се чувства по-добре, но сега някои медии зад Океана пишат, че анорексията убива експоловинката на Брус Уилис. От емблематичните й форми вече няма и следа и тя дори е започнала да се прегърбва от прекалена слабост.

Приятели на Мур споделят, че актрисата още не се е възстановила и понякога не слагала никаква храна в устата си в продължение на дни. Говори се, че по този начин тя се самоизтезава, защото твърдо вярва, че причина за раздялата й с Аштън е самата тя.

loading...

4 comments

 1. Щом така и харесва…

 2. Мима Иванова

  Не си заслужава да си съсипе здравето заради тази отрепка ….

 3. Боян Бобо

  В снимката, под която сте написали „В момента Деми Мур не изглежда никак добре“ Демито си изглежда повече от добре. Само да ми паднеше, еха-а… ;-)) Яко смех, като го прочетох!…

  • Надежда

   да, Боянче, много си прав :))) само ако ти падне… ще я скъсаш от смях. апропо, ти колко стотин кила стана?!? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*