Home / Светски / Андрей Едрев стана рентиер на остров Бали

Андрей Едрев стана рентиер на остров Бали

Андрей Едрев и добре да живее, един ден щъркелът му идва на крак! Заклетият ерген от Бургас, прочул се с участието си в „Острова на изкушенията“, събира смелост да се вмъкне в родилната зала, за да проследи отблизо раждането на първородния си син. Риалити героят е на прага на сюблимния момент – 15 април е терминът на годеницата му Гергана, съобщава щастливата новина „Уикенд“.

Типично за Едрев, на когото целият му живот е преминал на морския бряг, неговият наследник бил заченат на пясъчната ивица.

„Знам и точната дата. Стана на 18 юли под една от палатките на плажния ни бар „Амор“ на къмпинг „Златна рибка“, където с приятелката ми живяхме цяло лято“, издаде Андрей от далечен Бали, където в момента върти бизнес с имоти.

Не е тайна, че вече трета година Едрев живее и в Бургас, и на тропическия остров, воден от своя приключенски дух. И докато преди година той изследваше местните забележителности в търсене на авантюри за романа си „Островът“, те сега

Андрей Едрев Бали

Андрей Едрев на остров Бали с половинката си

са на заден план, тъй като от няколко месеца отдава вили под наем.

„С мой приятел взехме под аренда две къщи за една календарна година – с басейни, с гледка към океана, и започнахме да ги отдаваме на туристи. Въобще не съм мислел да се занимавам сериозно с това. Но то си стана от самосебе си, защото много приятели от България искаха да дойдат в Бали и в един момент къщата, в която аз живея, нямаше възможност да приеме всички желаещи. Но вече има място за всички – посрещам хора дори от Русия, Австралия и Южна Африка“, разкрива индонезийското си ежедневие Андрей.

Срещу символичната цена от 40 евро на нощувка за двама, през спалните на вилите „Девата“ и „Добро“ вече са се изредили и доста родни ВИП персони.

Наскоро пореден „Сървайвър“ в Бали изкарала героинята от последния сезон „Камбоджа“ Силвия Радулова. Каскадьорката поискала от Андрей да я срещне с най-известния шаман – Тура. Вратите на къщата на мистичния вожд винаги били широко отворени за българи, тъй като Ибу – жената на И Густи Агунг Нгора, както е истинското има на магьосника, преди време получила висше в нашия УНСС. След срещата си с Тура сървайвърката Силвия се сдобила с нечовешка сила, способна да поваля хора от разстояние, само чрез енергията си, разправя Едрев. В момента пък в Бали му гостуват Рут Колева и гаджето й Александър Несторов, който доскоро тя упорито криеше.

„Изшлайфал съм се и като туристически гид, вече знам за острова повече дори от местните. По цял ден развеждам туристите по девствени плажове, на гмуркане или пък да катерят вулкани. От април обаче ще имам нова професия – баща“, щастлив е риалити героят. Жената, която успя да му надене усмирителна риза, отскоро е в седмия месец. В началото на връзката им преди две години, приятелите на Андрей мислели, че си е довел булката от Бали заради екзотичната й визия – буйна и много къдрава коса. Гергана Сапунджиева обаче си е чистокръвна българка, по професия – архитектурен дизайнер.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*