Home / Светски / Андреа: Азис спи при мен

Андреа: Азис спи при мен

– Трябва да ме опази

 

Азис и Андреа заживяха под един покрив

Фолкаджийката Андреа призна, че колегата й Азис спи при нея. Причината обаче не е пикантна, т.е. костинбродският славей не е преминал в отбора на хетеросексуалните. Той искал да опази младата изпълнителка, докато гаджето й Кубрат Пулев е в чужбина. Последният в момента е в Германия, където се подготвя за предстоящите двубои на ринга.

„Той спи при мен, защото трябва да ме опази“, каза Андреа в „Шоуто на Слави“. Тя се превъплъти в ролята на водеща и за да си осигури спокойствие и комфорт, покани като гост в шоуто приятеля си Азо. И макар да бе информирана отлично за всичко, което се случва в живота му, все пак с интерес го разпита.

Азис, който през последните седмици държи да го наричат Азия, сподели, че има нова тръпка. Певецът издаде името на любимия си – Велизар, но не сподели повече подробности за него. Както феновете му сигурно знаят, изпълнителят на „Сен Тропе“ е татуирал името на новата си половинка на ръката си.

Кралят на поп фолка у нас обясни и защо е избрал името Азия.

„Представих си как един ден, дай Боже, правя дует с Puf Daddy или Jay-Z, да речем, ще звучи много по-интересно“, отбеляза той с усмивка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*