Home / Светски / Алекс Раева плува с акули на Сейшелите

Алекс Раева плува с акули на Сейшелите

Другите екзотични места, на които е била досега, са Куба, Бали и Мозамбик

 

Алекс Раева с половинката си DJ Дончо на Сейшелите

Чаровната певица Алекс Раева, която обожава да пътешества по света, се похвали, че заедно с любимия й DJ Дончо са били на Сейшелите, за да осъществят една голяма мечта. Влюбените са плували с акули и по думите на изпълнителката това кътче на Земята е адски красиво.

Алекс разказва, че океанското дъно е пълно с вулканични камъни и голям брой хищни риби. „Звучи абсурдно, но акулите се плашат от човека, защото за тях ние сме огромни създания“, обяснява тя пред „Монитор“ и допълва, че все пак не е хубаво да се правят резки движения. По думите й акулите нападат само тогава, когато усетят реална заплаха.

Изпълнителката обожава да се гмурка и досега плавниците й са порили кристалните води край Мозамбик, Куба и Бали. За Сейшелите тя споделя, че е най-скъпата дестинация, на която се е спирала досега. Разказва, че островната държава се посещава предимно от богати американци и европейци, които след години работа релаксират на спокойствие.

Алекс Раева споделя още, че е очарована от местните креолци. „Тези хора заразяват с ямайски позитивизъм и всякакви кулинарни шедьоври“. Тя допълва, че с DJ Дончо са попаднали в ресторант, където им донесли плоча и масло, за да си сготвят сами скаридите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*