Home / Светски / Актрисата Берен Саат покори и Чили

Актрисата Берен Саат покори и Чили

Берен Саат бе избрана за най-добра чуждестранна актриса от Чилийската журналистическа асоциация. Признанието дойде за ролите й в „Пепел от рози“ и „Забраненият плод“.

В южноамериканската държава, където на почит са латиносапунките, излъчили експериментално няколко турски сериала. Първоначално малцина вярвали, че османските поредици ще имат висок рейтинг, но пийпълметрията опровергала очакванията за провал. Оказало се, че чилийците са луди по комшийските теленовели. Берен Саат пък се превърнала в мегазвезда за местното население, както впрочем и Къванч Татлъту и Хазал Кая.

„Тази награда означава много за мен! Чили, усещам подкрепата ви, благодаря ви!“, написа Берен Саат във Фейсбука си. Тя обеща скоро да посети родината на Пиночет и да зарадва тамошните си почитатели. В момента уговаряла визитата си.

И в Чили харесват Берен Саат

И в Чили харесват Берен Саат

Междувременно турската преса информира, че е започнала данъчна проверка на актрисата. Бирниците проучват рекламните договори на екранната Фатмагюл и сравняват данните от тях с декларацията за доходите й.

beren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*