Home / Любопитно / Тези картинки издават какъв характер имате

Тези картинки издават какъв характер имате

Погледнете картинките и изберете една от тях. Тази, която ви харесва най-много, показва какъв характер имате.

1. Доверчиви сте. Вие сте човек, който допуска почти всеки до живота и сърцето си. Мислите, че по-добре да рискувате и да ви наранят, отколкото да се затворите за света. Не показвате страховете си и криете неувереността. Смятате, че трябва сами да решавате проблемите си. Всеотдайни сте. Помагайки на другите, лекувате собствените рани.

2. Педантични. Вие сте човек, който се старае да произведе добро впечатление на всяка цена и се опитва винаги да постъпва правилно. Смятате, че постъпките ви влияят на живота на околните. Не показвате емоциите си, криете, когато сте разстроени. Опитвате се да бъдете по-добри, защото според вас това е най-малкото, което можете да направите, докато сте на тази земя, пише сп. „LoveStyle“.

ochi13. Жертвоготовни. Опитвате се да имате свое местенце навсякъде, където това е възможно. Постоянно търсите мястото си в живота. Упорито криете „тъмните” мисли, които ви спохождат понякога. Преживели сте много, но може да се каже смело, че сте истински майстор по скоростно възстановяване след преживените неудачи.

4. Мислители. Обичате всичко, което правите, да е добре обмислено. Постоянно търсите дълбокия и скрит смисъл на нещата. Понякога затъвате толкова дълбоко в собствените си мисли, че ви е трудно да излезете оттам. Въпреки че сте наясно с нещата, често демонстрирате неувереност. За вас животът е главоблъсканица и вие няма да спрете, докато не съберете всички части от пъзела.

5. Загадъчни. Дори за самите себе си вие сте загадка. Кълбо от противоречия, често сменяте настроението си. Трудно ще откриете себе си, ако постоянно се променяте, нали? Не обичате да говорите, не задавате въпроси, предпочитате да наблюдавате. Казвате само това, в което сте напълно убедени.

6. Чувствителни. Всичко забелязвате и нищо не забравяте. Чувствителни сте, понякога дори прекалено. И най-малките неща могат да ви впечатлят. Лесно можете да бъдете разплакани или да се разсмеете. Успявате обаче да скриете от околните своята крехкост и се показвате по-скоро като проницателни хора, които знаят какво ще им донесе животът.

7. Енергични. Постоянно вършите нещо и вечно сте в движение. Често сте и влюбени. Проницателни сте. Човек на крайностите – или обичате, или мразите. Действате бързо. Енергията ви се приема от околните като припряност, нервност. Понякога прекалявате с драматизма и това ви създава проблеми с околните.

8. Ексцентрични. Имате необичайни интереси и убеждения. Смятат ви за странни, но това е меко казано. Не обичате правилата, действате според собствените си представи и възприятия на принципа: „Да става, каквото ще”. Открити сте в отношенията си с другите и се забавлявате, когато някой се опита да ви промени. Това обаче няма как да стане – вие просто не сте родени да бъдете един от общата маса.

9. Интуитивни. Разбирате прекрасно света около себе си и хората. Можете да четете по лицата им, по тона на гласа им. Знаете кога ви лъжат. Показвате на другите само това, което искате да видят. Усещате кога се опитват да ви манипулират и знаете как да се справите със ситуацията най-безболезнено. Обикновено сте добри.

loading...

6 коментара

  1. Pozna. Da mu se nevidi:):):)

  2. Martina Serpente

    Вярно е!

  3. vci4ko tova e mnogo verno za men

  4. lidia.malinova1969

    vci4ko tova koeto pro4etox e mnogo verno za men tova e camata ictinablagodara vi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*