Home / Любопитно / Ето как да разберете дали някой друг използва Facebook профила ви!

Ето как да разберете дали някой друг използва Facebook профила ви!

Много хора в днешно време обичат да „висят“ в социалните мрежи. Най-предпочитаната такава мрежа безспорно е Facebook. Ако имате някакви съмнения, че друг човек знае паролата ви и влиза в профила ви, лесно можете да направите проверка дали това е така. Хубаво е да си изградите навик отfacebook време на време да проверявате активните сесии. Ето как:

1. Отворете вашия Facebook профил, отидете на Settings > Security > When You’re Logged In – именно там ще видите активните сесии от всички устройства и приложения. Ще получите информация и за това на коя дата и от къде е влизано в профила ви.

Ако случайно установите, че някой друг използва профила ви, не се стряскайте, просто натиснете „End Activity“. Веднага след това можете да промените паролата си.

2. Имате възможност да получите и списък с данни за влизане и IP-та

Отворете профила си, отидете на Settings > General, натиснете „Download a copy of your Facebook data“. Системата ще поиска вашата парола, въведете я.

На имейл адреса, с който влизате, ще получите писмо с активен линк.

Трябва да разархивирате ZIP файла, а после да отворите index.htm в браузъра си. Така ще видите всичките си данни във Facebook.

Ще получите и информация за всички активни и изтекли сесии.

Съвет:

Колкото и да е досадно, от време на време сменяйте паролата си и по възможност избирайте сложна такава!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*