Home / Лайфстайл / Дрешниците на холивудските звезди – хит в България!

Дрешниците на холивудските звезди – хит в България!

Холивудските дрешници, които сме свикнали да гледаме в популярни американски филми, в домовете на заможни фамилии, вече са хит и у нас.

За това научаваме от столични продавач-консултанти. Според тях през последните години все повече нашенци са готови да платят за по-раздвижени гардероби без врати и за направата на стаи гардеробиерни.

Средно цената на дрешниците вървят от 2000 лв. до 3000 лв., като това е тарифата, която най-често са съгласни да платят нашенци, когато търсят варианти да подредят дрехите и обувките си, пише в. „Телеграф“. Според експертите най-евтино се връзват моделите от ПВЦ, докато тези от масивно дърво излизат солено.

гардероб стая

И вие може да имате такъв дрешник – точно като този на Кери Брадшоу

Дрешниците обикновено са елегантно съчетание от два или три по-големи гардероба или високи шкафове без врати. Какво точно да съдържа дрешникът и каква ще е крайната цена обикновено се определя от мястото, на което ще бъде поставена новата придобивка и размерите на стаята, в която ще стои. Най-често българите търсят моделите с повече етажерки и място както за връхни дрехи, така и за бельо и обувки, допълват запознати. В случаите, когато спалнята е по-голяма и няма място в жилището за отделен дрешник, той се прави направо в стаята, като се отделя чрез завеси.

Друга интересна тенденция е, че все повече българи се увличат по вградените гардероби. В момента, дори в мрежата, можем да намерим голямо изобилие на промоции на такива модели, като намаленията са с около 30%. Попадаме на един средно голям вграден гардероб, който в момента се предлага за 1330 лв., като това е тарифата след намалението. Предимството при вградените гардероби е, че те не затварят стаята и тя продължава да е просторна. Много често дори и спалнята да е по-голяма като пространство, то един голям гардероб веднага може да я направи да изглежда малка. Вградените гардероби трябва да се проектират още при правенето на жилищния проект, допълват експерти. По думите им вероятно заради удобството да се вграждат още по време на строежа на жилището в момента изключително голям процент нашенци залагат на тях при ремонтирането на новите си апартаменти. Моделите могат да бъдат с плъзгащи врати, което още повече отваря пространствата в стаята за сън, допълват специалистите. Цветовете на вградените гардероби също могат да са по-нетрадиционни. Новите гами се предпочитат, защото нашенците искат да придадат индивидуален почерк на дома си. Така например бледозеленото, розовото, виолетовото и синьото на вратите са сред някои от по-харесваните цветове, като те се комбинират със завесите в спалнята примерно.

„Всичко това обаче е толкова индивидуално, че трудно можем да кажем какво е най-избирано, защото всеки клиент има своя представа за нещата“, поясняват още експертите.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*