Home / Любопитно / 25-годишна монахиня възхити света с уникално изпълнение! (ВИДЕО)

25-годишна монахиня възхити света с уникално изпълнение! (ВИДЕО)

Кристина Скуча не е като другите монахини

Монахиня на 25 години шашна света с участието си в риалити формата „Италия търси талант“. Сестра Кристина Скуча изпълни песента “No One” на Алиша Кийс и възхити журито, публиката и зрителите.

В предаването членовете на журито първоначално са обърнати с гръб към изпълнителя. Те могат да го видят само ако monahinqодобрят изпълнението му и са съгласни да се присъедини към екипа. В случая всички се обръщат, за да видят Кристина, но учудване се изписва на лицата им при вида на певицата.

„Откакто се помня, мечтая да стана певица“, споделя монахинята, чието изпълнение до момента е видяно от близо 20 милиона души в YouTube.

loading...

6 коментара

 1. Невероятна е! Желая и успех! <3

 2. Кристина Скуча не ги оставя да скучаят,а?

 3. Страхотно изпълнение!Истински талант!Браво!Успех!

 4. Перспективна работа от дома!!!!http://www.clixsense.com/?4852529 Здравейте,
  Ще ви предоставя информация, как и по какъв начин можете да печелите допълнителни доходи от интернет без никаква финансова инвестиция. Става въпрос за рекламни, PTC сайтове, които плащат на хора за да гледат реклами в тях, а те съответно да правят печалби от тези, които рекламират. Седейки вкъщи Вие може да печелите пари. Това е един вид надомна работа защото ви позволява да работите от вкъщи пред компютъра и сами да определяте кога и по колко време да отделяте. Разликата обаче е, че парите не са толкова лесни и ще трябва да се потрудите малко преди да успеете да правите един приличен доход.

  Или ще ви го обясня по-разбераемо по следния начин:
  Дадена компания рекламира в такъв PTC сайт и дава по 2 цента на сайта когато някой човек разгледа рекламата. Следователно PTC сайта дава на хората, които са се регистрирали в него и разглеждат реклами по 1 цент. От което рекламодатеря, ПТЦ сайта и Вие сте в изгодна позиция. ПРЕДСТАВЕНИТЕ САЙТОВЕ СА АБСОЛЮТНО НАДЕЖДНИ И СЪС СИГУРНОСТ ПЛАЩАТ, НО ЗА ДА ЗАРАБОТИТЕ ПАРИ ВИ ТРЯБВА ПОСТОЯНСТВО и задължително да отделяте 10-15 мин. на ден. TOВА Е ЕДИН СРАВНИТЕЛНО НОВ БИЗНЕС ЗА БЪЛГАРИЯ, НО ВЪПРЕКИ ТОВА МНОГО БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА ТОЧНО ТОЗИ БИЗНЕС ИМ Е ОСНОВНИЯТ ДОХОД.
  Работила съм с доста сайтове и съм отсяла най-добрите!
  Копирайте линка в браузера.http://michaelbety.wordpress.com/

 5. Natali Yurukova

  Tova e chudo….prekrasno izpalnenie….!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*