Home / Интервю / Таня Боева проговори за най-тежкия момент в живота си

Таня Боева проговори за най-тежкия момент в живота си

Таня Боева е известна фолк певица у нас. В интервю за в. „Уикенд“ тя споделя за своите радости и тежки моменти. 

– Какво си пожелахте навръх рождения ден?

– Да съм жива и здрава, както и хората около мен. Това е най-важното. Жалко е, че хората не знаят какво да си пожелаят и не знаят кои са най-ценните неща. Отдавна мечтите ми не са свързани с материалното.

– Какво е отношението ви към подаръците?

– Подаръкът е много мил жест, една форма на уважение и няма значение толкова стойността му, колкото дали е

Таня Боева певица

Таня Боева

направен от сърце. Сред най-хубавите подаръци, които съм получавала, са рисунките на сина ми.

– Кой е най-щастливият момент в живота ви?

– Раждането на сина ми Росен, разбира се, бе най-щастливият ми момент. Вече е на 6 години и половина. Той е много будно дете, много е на „ти” с техниката. Има телефон, компютър… Голям фен е на холандския майстор готвач Рудолф ван Веен и неговото шоу „Пекарната на Рудолф”, което върви по „24 Kitchen”. Наследил е любознателността си от мен и постоянно майстори нещо.

– Музикален ли е?

– Много! Пее, има много инструменти, на които свири. Точно в момента съм във фаза на проучване на неговите заложби, защото догодина ще е първокласник и искам да разбера какво точно го влече, за да го подкрепя.

– А кой е най-тежкият момент в живота ви?

– Когато загубих второто ми дете часове след раждането му. Всяка загуба е много тежка, но вече съм го превъзмогнала и гледам напред. Тежките моменти ни променят към по-добро, напомнят ни, че не сме вечни и оценяваме кои са стойностните неща в живота ни. Това нещастие ме промени към много по-добро. В природата щом нещо се случва, така е трябвало да стане.

– Значи вярвате в съдбата?Боева

– Мисля, че много неща зависят от самите нас. Всичко е в нашите ръце. Не обичам да правя драстични планове занапред.

– И никога не сте се допитвали до някой ясновидец?

– Никога. Не обичам предсказанията, не ходя при ясновидци и врачки, защото смятам, че повечето са шарлатани. Уви, имам колежки, които прекарват повечето си време в апартаментите на разни врачки и шамани, отколкото в студиото и на сцената. Спорила съм с много от тях, че няма никакъв смисъл от това. Всеки си избира. Лично аз съм негативно настроена.

– Каква беше за вас изминалата година?

– Много спокойна и успешна за работата ми. Имах достатъчно участия, пътувах много. Направих две песни, които станаха популярни и умишлено не работих много усърдно. През лятото ходихме със съпруга ми и сина ми на 3-4 почивки. Ето че ще опровергая и упорития слух, че се развеждам с него. Тази глупост върви от поне 10 години и непрекъснато някой ме пита дали сме още заедно с Мишо. Семейството ни е перфектно!

– Кои са най-близките ви хора?

Таня Боева– Семейството ми е на първо място. След това са приятелите ми. Така се случи, че повечето от тях са извън България. Тъкмо се сближа с някого и той вземе, че замине да живее в чужбина. Аз самата също много пътувам.

– Любимо ястие?

– Аз съм фен на леката храна. Обичам плодове и салати. От месото хапвам само пилешко, пуешко и телешко. Любимото ми ястие е пиле със сметана. Обичам и сладкишите. Не се ограничавам, но и не прекалявам с тях.

– Любима песен?

– От моите са ми любими дуетът с Тони Стораро „Дали е любов” и „Само ти”. В момента съм на нова вълна, защото скоро приключих снимките на новия ми клип към песента „Извинявайте, че сме щастливи”. Сега тя ми е най-любимата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*