Home / Кариера / Наталия Кобилкина: Бях много бедна, но повярвах в себе си и успях!

Наталия Кобилкина: Бях много бедна, но повярвах в себе си и успях!

Наталия Кобилкина: Вярвайте в себе си!

Терапевтът Наталия Кобилкина, която е доста активна във Фейсбук, често споделя с феновете си случки от своя живот. Тя разказва за семейството си, за нещата, които е научила в различни ситуации и т.н. Оказва се всъщност, че преди да започне да работи за себе си, Кобилкина е минала през няколко етапа. Била е на върха, но е слязла и на най-ниското стъпало… Ето какво разказва за себе си и за кариерата си тя:

„Приятели, винаги вярвайте в себе си! Най-трудният период в живота ми беше прeместването в България. Преди бях тук само на почивки и ми се струваше райското място. Но когато се прeместихме да живеем, всичко се оказа различно…

В предишната държава работих като HR-директор в голяма световна издателска къща – постоянни купони и срещи, приятели, управленска позиция. После дойдох в България в един скромен апартамент в Пловдив, без natalia kobilkinaда говоря грам езика, без да имам дори един познат (освен мъжa ми). Нищо не разбирах какво казват хората по улиците, не разбирах какво говорят по телевизията, главата ме болеше от този български и бях без работа. Просто от небето паднах на земята.

Пращах по 10-100 автобиографии всеки ден и без резултат. Бях направо в депресия. И дори се чудих правилен ли беше този избор да се местим тук.

Но един ден се събудих и си казах: „щом съм тук, значи трябва да съм тук. Искам да се науча тук да бъда щастлива“. И нещо се промени в мен, когато взех това решение.

И просто седнах и направих списък с желаните работи. Казах на мъжа ми, че се местим в София и ще измислим къде да живеем, просто трябва да се прeместим.

Започнах да намирам познати и учих езика като луда. Започнах да разбирам поне продавачките в магазина.

И накрая намерих работата мечта – бизнес-треньор с работа със световни компании. Работих там 1 година, докато не се събудих един ден и реших, че искам да помагам на жените да бъдат щастливи. И просто зарязах успешната си работа заради своята мечта да правя жените щастливи. Всички ми казваха, че съм луда. В същия момент загубихме всички пари и едва стигаха за храна (хляб с домати). Беше трудно и може би затова не ме е страх от бедността. Всичко съм видяла. Това е просто част от живота. Предлагаха ми позиции в бизнес сферата, но аз твърдо вярвах, че трябва да помагам на жените и не исках да се връщам в бизнеса и стисках зъби. С последните пари купувах книги и гледах семинари в интернет.

И един ден нещата просто започнаха да се случват. И когато търсиш и вярваш в себе си, винаги успяваш.

Ако ви е трудно в момента, не забравяйте, че най-тъмният час е преди изгрев. Просто упорито продължавайте да вярвате в себе си и правете всеки ден действия към своята мечта. Рано или късно Вселената ще започне да се променя под натиска на вашите мисли и действия! И вие ще се гордеете със себе си, че наистина сте заслужили своята мечта!

Всичко е възможно! Аз го знам!“.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*