Home / Кариера / Мамо, ще стана милионер! Обещавам ти!

Мамо, ще стана милионер! Обещавам ти!

Кори Уадън работи здраво, за да стане милионер

Кори Уадън

Кори Уадън

Преди време момче от Канада дава доста интересно обещание… 24-годишният Кори Уадън казва на майка си, че ще стане милионер, докато навърши 25, за да може тя да се пенсионира. Джоани е самотна майка и сама е отгледала двете си деца. Парите винаги били недостатъчни и жената мечтаела най-накрая да има финансова свобода, за да се наслаждава на живота.

„Когато си поставих за цел да стана милионер, бях актьор със средно образование. Нямах идея как се ръководи компания, нямах пари, опит и не знаех откъде да започна“, спомня си Уадън.

Въпреки всички тези факти, младият предприемач застава смело срещу предизвикателството и си казва, че с амбиция и добър план може да осъществи мечтата си. Днес той е собственик на 3 компании – 2 за приложения за телефони и една за електронни книги с рецепти.

Предприемачът споделя, че работи 7 дни в седмицата, непрекъснато чете бизнес книги и обръща по-специално внимание на технологичните компании, които според него имат голямо бъдеще. Към днешна дата младежът изкарва по 10 000 долара на месец и има средства да осигури на майка си нова къща, кола и околосветско пътешествие.

„Не знам дали ще успея да натрупам милион за това време, но вече мога да помогна на майка ми да се пенсионира“, твърди

Бъдещият милионер с майка си

Бъдещият милионер с майка си

той.

Уадън има сайт, който показва колко пари е спестил. На millionaireby25.com всеки може да прочете неговата история и да види колко време му остава, за да постигне целта си.

„Когато обявиш публично своята цел, ставаш по-отговорен, защото хората ще ти търсят сметка“, убеден е той.

Младият предприемач се надява да вдъхнови и други хора, а майка му е изненадана от действията му. В началото тя си помислила, че той се шегува.

„Синът ми винаги е бил голям мечтател“, споделя с усмивка 49-годишната Джоани, която е убедена, че рано или късно Уадън ще постигне всичко, което иска.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*