Home / Кариера / Какво ще направите, ако всеки ден изкарвате по 16 000 лева?

Какво ще направите, ако всеки ден изкарвате по 16 000 лева?

Какво бихте направили и какви неща си бихте купили, ако всеки ден изкарвате по 16 000 лева? Горе-долу по толкова пари изкарва известната британска моделка Кара Делевин.

Въпреки че не е признавала някакви чувства, различни от искрено приятелство, Делевин не крие, че най-близкият й човек в момента е Кейт Мос. Двете се снимаха заедно за рекламна кампания на световна марка и оттогава били неразделни.

„Много се забавлявахме, беше трудно някой да ни спре да си говорим и да се хилим“, разказва Кара, която преди няколко месеца се раздели със сериозната си приятелка Мишел Родригес именно заради такива забавления с Рита Ора, Риана и кой ли още не. Мишел така и не понесе начина, по който Кара според нея й изневерява. Сега обаче поне няма кой да я ревнува. Според мълвата, след Мишел, Кара, която е известна с обърканите си предпочитания, хвърлила око на актьора Джак о’Конъл. Но, както сама Делевин неведнъж е показвала, това не може да бъде пречка за истински женски чувства. Още повече, че тя не крие, че боготвори Кейт, от която научила най-важното за живота.

pari„Просто да бъда себе си и да не ми пука какво говорят другите“, била поуката, от която Кара определено има нужда сега, когато се подрежда едновременно в челните редици на най-богатите и на най-скандалните модели.

Моделката Кара Делевин

Моделката Кара Делевин

Според изчисленията на финансисти на 22 години Делевин има спечелени 2,4 милиона паунда само за 2013 година, което означава, че е заработвала по 6500 паунда дневно, пише сп. „Стори“. Лудетината, за която се борят повечето световноизвестни марки в модната индустрия, също много допаднала на кака й Кейт, най-малкото защото й напомняла за нея самата – готова да експериментира с всичко забранено от морала или закона и в същото време достатъчно амбициозна. А че е Мис Амбиция Кара доказва всеки ден. Вместо да се радва на славата си на модел, тя вече се бори за музикална кариера. И започва преговорите от най-високо ниво – с известния в тази област Саймън Кауъл, от когато очаква да се погрижи лично за новото й амплоа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*