Home / Кариера / 7 ценни съвета как светкавично да увеличите доходите си

7 ценни съвета как светкавично да увеличите доходите си

Парите все не ви стигат? Чудите се къде бъркате? Даваме ви 7 ценни съвета как бързо да увеличите доходите си.

1. Веднага спрете да правите това, което правите в момента! Сигурно сте чували неведнъж

пари

Печалбата трябва да е ваш приоритет

определението за „безумие” – да правите едно и също нещо всеки път и да очаквате различни резултати. Ако текущата работа не ви устройва, просто намерете начин да се откажете от нея. Това е хубавото на живота – винаги имате избор!

2. Печалбата трябва да стане ваш приоритет! Според едно изследване 20% действия създават 80% печалби. Седнете и помислете какво точно ви носи и би могло да ви донесе в бъдеще свежи пари. Водете си дневник, записвайте и често си задавайте въпроса дали това, което вършите, ви носи печалба. Така ще зачеркнете от списъка си нещата, които ви пречат.

3. Най-ценният ви ресурс – времето! Времето винаги ще бъде най-ценното нещо, с което разполагаме! Използвайте внимателно 24-те часа, с които разполагате и ги изразходвайте правилно.

4. Казвайте „Не”, когато трябва! Преди време гениалният Стив Джобс каза: „Това, че умеехме да отказваме, доведе „Apple” до успех“. Ако имате големи отговорности, задачи за вършене, научете се да казвате „не” и бъдете безкомпромисни. Фокусирайте се върху това, което ще ви донесе пари, а не върху онова, което ще ви изтощи и напрегне.

5. Бъдете в отбора на силните. Малките хора говорят за други хора, големите – за идеи. Изберете внимателно тези, с които ще общувате често. С времето започваме да приличаме на онези, с които прекарваме дълги часове. Нали не искате да мрънкате постоянно колко несправедлив е животът?

6. Никакви оправдания!

Никога, ама никога не губете време и енергия, за да се оправдавате! Това съсипва както душения ви мир, така и банковата ви сметка. Всяко оправдание е болест и трябва да бъде заличено завинаги!

7. Не бъдете жертви, а победители! Много хора обичат да играят ролята на жертва. Те се оплакват от икономиката, политиката, шефа, миналото… Спрете да мрънкате, а се раздвижете, променете работата си и живейте по-добре!

Ако се доверите на тези правила, само след 2 месеца вие ще се чувствате по-добре и доходите ви ще започнат да растат!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*