Home / Тя & Той / Има ли лек за разбитото сърце?

Има ли лек за разбитото сърце?

Всяка раздяла оставя след себе си разочарование, болка и хиляди въпроси без отговор

Когато сте обичали силно, но той си е отишъл и е решил да сложи край, е съвсем нормално да страдате

Най-важното в тази ситуация е да не избързвате да започвате нова връзка. Дайте си време да превъзмогнете болката от раздялата, да преосмислите преживяното и да анализирате причините, довели до разлъката. Всичко това може да помогне на бъдещите ви връзки с противоположния пол.

Запознайте се с нови хора, създайте интересни приятелства и търсете различни форми за контакт. Не си поставяйте ограничения, породени от предразсъдъци. Когато се почувствате готови за нова връзка и изпитате нужда от мъжко присъствие в живота си, действате смело. Опитайте се да опознаете по-добре новия си познат, преди да скочите в леглото с него. Бъдете уверени и не го сравнявайте с бившия.

Позволете си да флиртувате. Няма по-изпитан лек за разбитото сърце и пострадалото самочувствие от безобидния флирт. Не забравяйте, че сте жени – бъдете кокетни и женствени. Забавлявайте се и се обградете от положително настроени хора, забравете за лошите мисли, които ви преследваха през последните месеци след раздялата.

Повярвайте в себе си, обичайте се и потърсете някой, който също ще ви обича – истински и безвъзмездно. Дайте си сметка какъв човек искате да бъдете и си дайте време да се трансформирате точно в този образ.
сподели ме

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*