Home / Тя & Той / 5 мъжки грешки, които убиват страстта

5 мъжки грешки, които убиват страстта

Господа, не правете това вкъщи!

 

Не стойте като паметник!

Някои мъжки грешки не само убиват страстта в леглото, но ни карат да си задаваме и какви ли не въпроси. Ако неканените страстоубийци се намърдат между вас, вероятността следващият път да изберете любимия си сериал вместо неговата компания е прекалено голяма.

1. Любимите чорапи

Има мъже, които не искат да се разделят с любимите си чорапи дори когато са с дама в леглото. Колкото и да сте изпаднали в несвяст от страст, ако не са изпрани през последните дни, ще ви се иска да отворите широко прозореца и да стоите там, вдишвайки чист въздух, вместо да сте в обятията на любимия си. А ако на него му е много студено, можете да му предложите ушанка, шал, шапка, ръкавици без палци…

2. Стърчащи косми

И на нас, дамите, ни се случва понякога да сме небрежни към външния си вид, но само понякога. Със стърчащите косми от ушите и носа всеки мъж спокойно може да убие страстта. Но пък за сметка на това ще се научите да плетете плитки, докато се любите.

3. Всякакви миризми

Край със страстта, ако жената усети микс от миризма на цигари, алкохол и риба!

4. Големи гърди

Направо е ужасно мъжът да има по-големи гърди от жената. Не стига че постоянно се конкурира с останалите представителки на нежния пол, сега трябва да понася и конкуренция в лицето на господина в леглото си.

5. Паметник

Жените „обожават“ мъжете, които са като паметник в леглото – не мърдат, не говорят, не издават никакви звуци. Е, такъв образ не пожелаваме и на най-големите си врагини!

loading...

One comment

  1. ние мъжете ви харесваме каквито сте

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*