Home / Тя & Той / Ето как да разберем дали ни обича

Ето как да разберем дали ни обича

Любовта не може да остане скрита

Ако искате да разберете дали той ви обича и държи на вас, просто наблюдавайте поведението му. Влюбеният мъж не иска дамата му да се претоварва с тежки чанти и винаги е готов да й помогне. Той настоява да се уговорите кога ще се видите пак, а не ви звъни в последния момент с покана за среща. Би се жертвал да гледа любимия ви филм, макар да предпочита Шампионска лига. С търпение ви изслушва и никога не му е скучно с вас. Това, което ви прави щастливи, вълнува и него. Нарича ви с галени имена и често ви целува по челото. Обажда ви се само за да чуе гласа ви. Интересува се от проблемите ви и винаги е готов да помогне. Изпраща ви до вратата, защото има нужда да знае, че сте добре и на сигурно място. Не говори лоши неща за приятелите и близките ви, дори да ги мисли. Купува ви подаръци, макар да няма много пари. Когато не сте заедно, му липсвате и ви засипва с романтични съобщения или ви пише в Скайп/Фейсбук.

Влюбеният мъж изгаря от ревност, дори да не го показва. В началото се чувства несигурен и се страхува да не се появи друг мъж и да ви вземе от него. Държи ви за ръка и не се притеснява да показва, че сте двойка. Усмихва се, когато ви види, и очите му говорят повече от думите, пише moetospisanie.com.

13 comments

 1. dokato ne go izkarat nap1no otk4en, vlasten, nenormalnik, deto ne te ostavq da di6a6…bil sum tam…vidql sum

 2. съществуват ли такива изобщо в днешно време дори и да е влюбен едва ли ще се държи точно така 🙂

  • Разбира се, че има такива мъже! Няма едно нещо, което да не е така при приятелят ми …естествено, както виждам и в коментарите, много хора не са съгласни, че това поведение било на истински мъж…еми всички са различни, аз имам приятелки, които обичат да са малко по-груби с тях (например) …. но тези мъже определено съществуват и съм щастлива, че моят е един от тях !

 3. Боже, в каква заблуда съм живяла 🙂

 4. Е, значи съм щастливка… с изключение на две неща, моя приятел се държи така :)))

 5. моя ви спрете да пълните главите на малките момиченца с глупави статии… че може и някое подрастващо момченце да вземе пример от това… Ако за вас истински мъж означава „Един мъж да спре да бъде мъж“, продължавайте в същия дух. Убеден съм обаче че след максимум месец общуване с описания „Мъж“, дори на феминистката, писала статията ще и се доиска да има МЪЖ до себе си….

  • Аз съм убедена, че един „спрял да бъде мъж“ може да те спука от бой доста мъжествено, мъжагооо хахаха

 6. Мога да Ви кажа, че има такива хора, но понякога Вие жените не отвръщате със същото…

 7. Щастливката

  Мъжът ми се отнася с мен точно така!!!

 8. Do the beast

  the beast, брат, това че ти си пълен задник и тъпанар не означава, че другите мъже сме такива. Сори, че трябва да го разбереш точно от мен, но живота е суров. Примирявай се.

 9. Аз имах невероятния късмет,щастие и възможност да срещна точно такъв,че и по-добър мъж 🙂 Не знам дали дори са рядкост такива мъже,или просто ги няма…не съм виждала някоя моя позната да има нещо поне малко толкова добро..не съм и чувала за позната на позната хаххаха.. Жалко е! Много е жалко и знам,че жените, които твърдят, че това би им било прекалено просто не са го имали и за това го отричат, а мъжете, които казват „е, нормално е веднъж в месеца за 2 дни да си почиваме“ или „нормално е да си изляза по мъжки“ просто или не обичат и не уважават жените до тях, или нямат достатъчно мозък и сърце, за да бъдат ИСТИНСКИ, непресторени добри мъже 🙂

 10. Е,явно като съм се омъжвала не съм бляла.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*