Home / Интервю / Бориса Тютюнджиева проговори за отношенията си с Андрей

Бориса Тютюнджиева проговори за отношенията си с Андрей

Красивата моделка Бориса Тютюнджиева разкри с какво се занимава след края на тв шоуто „Къртицата“ в специално интервю за сп. „LOVE Style“. Тя говори и за отношенията си с продуцента Андрей Арнаудов. 

Kъде изчезна, след като приключи риалити шоуто „Къртицата”?

След тримесечната ми изолация имах спешна нужда да се почувствам свободна и да дам зелена светлина на дивотията ми и се пораздадох в няколко градчета в чужбина. Започнах с Италия, защото исках да консумирам нещо по-различно от скорпиони, ларви, червеи и кръвчица, а италианците определено знаят как да ме глезят. Там видях страхотния си братовчед пилот, който долетя специално от Дъблин, за да види лудата си братовчедка. Какво да се прави – „кръвта вода не става”!

Случи ли ти се нещо екстремно по време на тези пътувания в различни страни?

Ха-ха, екстремни неща мисля, че достатъчно изживях в „Къртицата”, но ако трябва да бъда откровена, случиха ми се доста наситени с емоции преживявания от почти всякакво естество. В момента празнувам живота си и съм изключително заредена.

borisa tyutyundjievaСънуваш ли, че ядеш червеи?

Ха-ха. Червеите никога не са ме притеснявали, както и насекомите като цяло. Истината е, че когато имахме подобни задачи в риалитито, си представях момент от любимата ми анимация „Цар лъв”, в който Симба трябваше да се научи да яде червеи вместо месце. И с мен стана нещо подобно. Важно е да знаеш как да играеш с психиката си, за да съумееш да минеш през всякакви трудности, както минах аз.

Имаше ли нещо от писанията за теб, което те подразни?

Видимо ме подразни това, което Емо Каменов беше казал за мен относно Силвестър Сталоун, но в крайна сметка затова сме хора, за да си прощаваме. Няма по-хубаво от прошката. Аз съм умерен непукист в живота и се научих да отдавам важност само на хора и събития, които са крайно значими за мен.

Казват, че си ударила джакпота с участието си, защото си станала гадже с продуцента Андрей. Вярно ли е?borisa11

Аз съм си късметлийка и редовно удрям джакпота (смее се). А Андрей си е национално богатство! Щом го определят като „джакпот“ – може и да е. Трябва да го питаме как се определя „младият меринджей“.

Появиха се снимки, на които си с Ирина, Иван и Андрей. Явно вече излизате семейно? 

Няма нищо лошо хора, които се харесват, да се забавляват, да излизат заедно и да си прекарват интересно. А и майка ми е учила да се заобикалям само с интелигентни хора и аз я слушам. Имам ли избор?

Цялото интервю с Бориса можете да прочетете в хитовото лайсфстайл списание „LOVE Style“

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*