Home / Интервю / Бориса Тютюнджиева пред Prekrasna.bg: Мечтите ми са свързани с киното!

Бориса Тютюнджиева пред Prekrasna.bg: Мечтите ми са свързани с киното!

Бориса Тютюнджиева е една от най-красивите български моделки. Кариерата й стартира през 2006 година, когато става „Кралица на красотата“. Участва в реклами на световноизвестни марки като Нивеа, Кавали, Дукати и др.

Бориса Тютюнджиева

Как минава един твой ден?

Всяка сутрин, когато се събудя, изброявам нещата, за които съм благодарна и признателна. Правя го, за да обърна в положителна посока енергията си и денят ми да бъде изпълнен с хармония и лекота. Хубаво е да мислиш положително и да умееш да концентираш мислите си в дадена насока.

След това си взимам душ и всички онези познати неща за всеки – като миене на зъби, конци и т.н. Задължително си правя едно силно, дълго кафе и си проверявам пощите (е, в повечето случаи и Фейсбук). До тук програмата е еднаква, след това всичко е различно – или имам работа в офиса с обувките, с които се занимавам, или се налага да отскоча до университета в Правец, или се приготвям за някоя вълнуваща фотосесия.

Много медии те представят като скандална личност, а други като весела и амбициозна дама? Къде е истината?

Както винаги, някъде по средата. Не мога да кажа за себе си, че съм скандална… Да, не обичам да се прекалява с неща, които пряко ме засягат, не обичам да се злоупотребява и лъже, но в крайна сметка се стремя да насоча енергията си към нещата, които искам и обичам. А нещата, които не са ми приятни, просто ги блокирам и ограничавам достъпа им до мен. Може би преди години бях доста по-импулсивна и скандална, но вече по-скоро се определям като „весела и амбициозна дама”.

Ти си красива и атрактивна жена. Изневерявали ли са ти?

Благодаря. Какво означава дали са ми изневерявали?! Според мен няма жена, на която да не й се е случвало, а ако все още не е, е въпрос на време. Но аз не виждам нищо лошо дори и да ти се случи – тънкостта е да извлечеш собствената си, индивидуална поука и да я използваш занапред. Миналите връзки в живота ми са ми помогнали повече, отколкото са ми навредили. Чрез тях аз намерих моя човек в живота. И не съжалявам за нищо, което ми се е случило, напротив, благодарна съм. Сега съм повече от щастлива във всяко едно отношение.

Смяташ ли, че може да съществува приятелство между мъж и жена?

Вярвам в приятелството, имам много приятели мъже, които безкрайно обичам и които не гледат на мен като на сексуален обект.


Имаш собствена марка обувки ChiKozia. Как стигна до решението, че искаш да се занимаваш с такъв вид бизнес?

Това беше моя мечта, която исках да осъществя отдавна. Имах нужда да влагам емоцията си и енергията си не само в снимки и университет, но и в бизнес. Почувствах се готова и просто го направих. Много е важно да не изпитваш страх от провал и винаги да опитваш. Аз създадох „Чикозия” без колебание, знаех, че правя нещо от сърце и цялата енергия, която влагам в марката си, се оценява. Неслучайно много от клиентите ми са едни от най-големите ни звезди, което означава, че аз съм успешна в начинанието си. Най-важното е да правиш това, което разбираш и това, което искаш. А искаш ли го силно, няма как да не се материализира.


Наскоро даде старт и на доста амбициозен медиен проект. Как се развива сайтът ти Glory.bg? Как се породи идеята за него?

Сайтът се развива доста успешно. Отчитат се доста посещения, което искрено ме радва. Идеята за него дойде внезапно, не е нещо, с което съм си мислила, че ще имам общо. Много скоро ще има промени по сайта, с които ще се отличаваме от другите сайтове, но няма да разкривам повече.

Каква е рецептата за справяне с толкова много ангажименти наведнъж?

Търпение, вяра, постоянство и амбиция. Това са нещата, които са нужни, за да достигнеш до желаната дестинация. Както и вътрешен баланс.

Коя е най-голямата ти мечта?

Най-голямата ми мечта е да развия марката си за обувки, както и да участвам с подобаваща роля в холивудска продукция. Като цяло, скорошните ми мечти са свързани с киното. Запалих се доста с един мой голям успех, който ще мога да споделя през месец октомври. Разбира се, мечтая си занапред и за едно голямо, сплотено семейство, но на този етап има още доста неща да постигна. Тепърва започвам…

Как си представяш живота си след 10 години – в личен и в професионален план?

Представям си го с успешна кариера зад гърба си, но здраво стъпила на земята. С прекрасни дечица и с мъжа, който е до мен в момента…

Пожелай нещо на читателите на Prekrasna.bg.

Пожелавам им да вярват в мечтите си и да запомнят този афоризъм, който винаги ми е помагал: „Think where you go, because you go where you think”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*