Home / Тя & Той / 5 неприятни истини за силния пол

5 неприятни истини за силния пол

Мъжете обичат да кръшкат! Изненадани?

 

Дами, за да спрете да се разочаровате, трябва да приемете някои истини, колкото и да са гадни те. Ще ви подшушнем 5 факта за силния пол – сами преценете дали всичко изброено е така, или не:

1. Постоянно се заглеждат по чужди жени

Не си мислете, че вие сте единствената принцеса на този свят. Колкото и привлекателна жена да има до себе си, мъжът не спира да се заглежда по чужди жени. Когато влизате в любимата си сладкарница, искате да изпробвате от всичко, нали? Същото е.

2. Имат навика да забравят важни дати

Повечето мъже мразят годишнините, защото им е трудно да запомнят толкова много дати. Не ги нападайте!

3. Те винаги ще си останат малки момченца

Нали сте чували някои жени да казват: „Имам 2 деца – едното е на 9, другото – на моите години“. Приемете, че част от тях никога няма да порасне, пише beu.bg.

4. Обичат да изневеряват

Не можете да ги промените – мъжете просто обичат да изневеряват. Може да имат семейство, любяща съпруга, прекрасна работа, деца, но това не им пречи да потърсят „нещо ново и интересно“.

5. Мразят намеците

Мъжете обичат директните изказвания. Дразнят се, когато им се налага да гадаят какво точно искаме да кажем. Вместо да го мъчите и вбесявате, кажете в прав текст както искате.

One comment

  1. Първите 4 са според човека, но последното е напълно вярно във всяка ситуация. Скъпи владетелки на сърцата ни, като толкова искате да ви слушаме, научете се да говорите разбираемо. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*