Home / Новини / Собственикът на Facebook съобщи щастлива новина!

Собственикът на Facebook съобщи щастлива новина!

Собственикът на най-голямата социална мрежа в света Facebook – Марк Зукърбърг, съобщи щастлива новина.

Марк Зукърбърг и Присила

Марк Зукърбърг и Присила

„Присила и аз имаме вълнуващи новини: очакваме момиченце!“, написа бъдещият татко в профила си и за броени минути хиляди хора му харесаха и коментираха статуса.

„Това ще бъде нова глава в живота ни. Ние сме щастливи, че имаме възможността да се докоснем до живота на хората по цял свят – Присила като лекар и преподавател, а аз – чрез тази общност и филантропията. Сега ние ще се съсредоточим върху това да направим света по-добро място за нашето дете и за следващото поколение“, написа още Зубърбърг.

Той споделя, че от няколко години насам двамата са правили опит за дете, но за съжаление се е стигнало до три спонтанни аборта. Според него повечето хора не обсъждат абортите, защото се притесняват, но в днешния свързан свят именно споделянето ни обединява. Това създава разбиране, толерантност и най-вече надежда.

„Когато започнахме да говорим с нашите приятели, ние осъзнахме колко често това се случва. Много хора са имали подобни проблеми, но в крайна сметка всички те днес имат здрави деца. Надяваме се, че споделянето на нашия опит ще даде на повече хора надежда и ще им помогне да се отпуснат и да споделят своите истории в бъдеще.“

В заключение Зукърбърг отбелязва, че няма търпение да види своята принцеса.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*