Как се обича Скорпион?

Скорпионите са лоялни и искрени

Осмият знак на зодиака принадлежи на онези, които са родени между датите 24 октомври и 22 ноември. Скорпионите са подвластни на планетата Плутон. Без съмнение, този воден знак е един от най-интригуващите зодиакални знаци.

Скорпион
Скорпионите не се доверяват лесно

Граничещ с крайностите, неповторим по своята интензивност на емоциите, Скорпионът може да бъде едновременно отмъстителен и страховит враг и верен съюзник. Любовта им е ожесточена, а омразата – горчива и отровна. Последователни в действията си, Скорпионите лесно постигат онова, което са си наумили, но не и нещо, което някой друг е поискал от тях.

Една от най-загадъчните черти на характера им е спокойствието.

Дори и в най-напрегнатите моменти Скорпионите озадачават със спокойната си външност и нерви, направени сякаш от стомана.

Те притежават почти перфектно хладнокръвие.

Трудно може да се устои на харизматичния Скорпион. Ако успеете да спечелите доверието на този иначе скептичен знак, бъдете сигурни, че сте намерили приятел, който ще ви защити и ще ви обича, без значение къде и какво се случва с вас.

Той ще бъде с вас и през най-мрачните ви часове, за да ви покаже светлината, без да изисква благодарност за това.

Единственото нещо, което не трябва да се забравя, е фактът, че Скорпионите имат ужасно много въпросителни, когато става въпрос за доверие. Добре е да оправдаете вярата, която един Скорпион ви е гласувал, за да не разберете без време колко силна е отровата му. Скорпионите обичат интелектуалните предизвикателства и стимулации. Не е лесно да заинтригувате един Скорпион, но постигнете ли го, то задължително ще разберете колко неповторима може да бъде любовта.

Ако трябва да опишем Скорпионите с една дума, то това е страст. Родените между 23 октомври и 21 ноември са известни именно с необузданата си страст. Скорпионите са изключително лоялни. Рядко ще се намери любовник Скорпион, който да не е напълно посветен на неговия/нейния възлюбен. В случаите, когато обичат, Скорпионите са в състояние да направят невероятни неща за своите близки – ей така, от чиста и искрена любов. Въпреки това, в замяна те ще очакват равно количество любов, ангажираност и лоялност от любимия човек.

Това може да е доста изтощително за онези, които имат връзка със Скорпион. Дори и най-малкият признак, че не им обръщате достатъчно внимание, може да предизвика гнева Скорпионов. Тези състояния могат да бъдат преодолени с помощта на много любов и грижа, тъй като наистина е трудно да намерите някой, който ще се посвети на любимия си така, както ще го направи един Скорпион.

Любовта им е почти фанатизирана и нищо, което кажете или направите, няма да откаже един Скорпион да ви обича. Успеете ли да приласкаете Скорпиона, бъдете сигурни, че животът ви ще бъде изпълнен с фойерверки и всички ваши нужди ще бъдат негова основна грижа.

Въпреки цялата страст и енергия, Скорпионите са доста великодушни по природа и могат да простят лесно всяка грешка, която сте допуснали. Зад стоманения поглед, който често е по-издръжлив и от титан, се крие една неподправена уязвимост.

Тези деца на есента са много емоционални и чувствителни. Затова, грижете се добре за партньорите си Скорпиони и те ще ви се отблагодарят с безкрайна обич. Все пак именно Скорпионите са едни от най-верните и постоянни спътници, които ще откриете.

loading...

48 thoughts on “Как се обича Скорпион?

 1. Страстни, лоялни, грижовни, великодушни, емоционални, чувствителни и т.н. Супер нали?

  Reply
 2. Браво, по точно описание не бях чела досега.За Скорпиона всяка думичка е вярна!

  Reply
 3. Валентин Байкушев · Edit

  Това е най-точното описание което съм срещал до сега. Всичко е абсолютно вярно!

  Reply
 4. absolutno to4no,no koito moje da go oceni,ne sa mnogo horata koito ni razbirat za sajalenie
  mnogo malko hora sa vav sastoqnie da go razberat

  Reply
 5. Пенка Иванова · Edit

  Много точно описание!
  А на Теменужка Панчева ще кажа :Скорпиона мрази лицемерите,а също така не са и егоисти,по-скоро гледаме първо хората които обичаме да са добре…и най-накрая за нас!

  Reply
 6. Габриела · Edit

  Скорпионите се приемат като егоисти от хората на които не държат.
  За това мога да кажа, че ако реша мога да съм доста незаинтересована от някого 😀
  P.S. Това е пециално оточнение към Temenujka Pancheva, но тя си знае какво се случва когато настъпи скорпион предполагам.

  Reply
 7. Boryana N. Tsakova · Edit

  Абсолютна глупост!!! Не съм егоист, и най-много мразя лицемерието и лъжата!!!

  Reply
 8. Уили Американ · Edit

  "Трудно може да се устои на харизматичния Скорпион. Ако успеете да спечелите доверието на този иначе скептичен знак, бъдете сигурни, че сте намерили приятел, който ще ви защити и ще ви обича, без значение къде и какво се случва с вас."-пълни глупости, както и много от написаното!!! Това е най-гадната зодия, най-безчувствените същества!!!

  Reply
 9. Уили Американ · Edit

  Теменужке, много точно си го казала!!! Съгласен съм с теб за всичко!!!

  Reply
 10. Скорпион да не ти е в къщата. това са най-гадните и подли същества. Те мислят само за себе си . Почти нищо от написаното не е истина. Обичат, ама не друг а себе си.

  Reply
 11. Скорпион да не ти е в къщата. това са най-гадните и подли същества. Те мислят само за себе си . Почти нищо от написаното не е истина. Обичат, ама не друг а себе си.

  Reply
 12. Stefka Georgieva · Edit

  Не знам каква зодия си,ама като ти чета злобните думички,''гадно и подло същество'' си ти!!! Няма значение кой кога е роден…не можеш да слагаш всички под общ знаменател,само заради зодията им!!!!!

  Reply
 13. Явно тези с жлъчните коментари са опитали безмилостното жило на скорпиона, затова са така негативно настроени :))))иначе аз си се харесвам такава и се гордея със зодията си.

  Reply
 14. Написаното за скорпионите е вярно – могат да бъдат мили и любвиобилни…За да пишете това,явно сте предизвикали с някоя ваша постъпка скорпиона….Спечелите ли представител от тази зодия за свой приятел, той ще Ви е верен до края на дните си…

  Reply
 15. Iva Andreeva стига сте ме поучавали. Това си е мое мнение. Изповед няма да правя пред никой. Знам аз колко са любвеобилни. Най-големите кръшкачи изневеряват по 12 пъти в годината.

  Reply
 16. Magdalena Stankova · Edit

  Мариета,като Ви гледа човек и 12 пъти в годината Ви е малко да Ви изневери човек……..

  Reply
 17. Тинтири · Edit

  За всеки случай стойте далеч от скорпионите, пък те нека си се мислят за най-прекрасните.

  Reply
 18. Първо – не мога да повярвам, че има толкова хора, които вярват на хороскопи и заради тях отписват някого от живота си. Второ – аз съм скорпион и всичко е вярно, много обичам, но и много мразя и не без причина, никога няма да ме нараниш и после да ми се домъкнеш все едно нищо не е станало, просто вече си аут. Но аз говоря от мое си име, освен това познавам страшно много скорпиони и всички са много готини хора. А ако говорим за зодии най – гадните са лъв и рядко си допадам с такава зодия…

  Reply
 19. Невена Кирова · Edit

  Само който не познава скорпион,той не знае какво голямо сърце има !!! Изключително грижовни, лоялни , волеви , интелигентни , интуитивни , безкомпромисни ! Много добри към хората които обичат , но ако си предал доверието му – тежко ти !!!

  Reply

Добавете коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.