Home / Хороскоп / Как се обича Стрелец?

Как се обича Стрелец?

Стрелците на моменти са доста нерешителни

Деветият знак на зодиака – Стрелец, е кардинален знак на огъня и онези, които са родени между датите 22 ноември – 21 декември, попадат под този зодиакален знак.

Стрелците са управлявани от планетата Юпитер. Те предпочитат да живеят живота си на пълни обороти и търсят предизвикателства дори и там, където някой друг едва ли ще се сети да ги потърси.

Скуката, еднообразието и монотонността, под каквато и да е форма, са убийствени за Стрелците. Улегналият начин на живот е твърде скучен за тях.

Кентавърът е перфектен символ на зодията, тъй като изразява онази двойственост в живота, която е много характерна за тях. Стрелците търсят и изискват някаква стабилност, въпреки своята жажда за независимост и често необуздан характер.

По природа хората-кентаври са доста общителни. Незаменими са, когато става въпрос за комуникация и взаимодействие, обичат хумора и са изпълнени с жизнерадост.

Едно от най-поразителните им качества е техният оптимизъм и положителен подход към нещата.

Вечно търсещи тръпка и приключения, Стрелците са в състояние да направят и невъзможното, за да ги открият. Недостатъкът на тези авантюристи е фактът, че те никога не са постоянни в действията си, както и в онова, което мислят.

зодия Стрелец

Как се обича зодия Стрелец?

Доста нерешителни са на моменти и вероятността да бъдат обсебени за дълго от някой или нещо е много, много малка.

Тази природна фриволност може и да ви изнерви на моменти.

Вероятно, ако сте достатъчно влюбени или искрено обичате вашия Стрелец, ще се правите, че нищо не забелязвате. Това може и да внесе известен баланс във взаимоотношенията ви. Стрелците са един вид социални пеперуди.

По-скоро може да го намерите сред природата с един куп приятели или ако е жена, в някой клуб, заобиколена от интересните си познати, отколкото у дома. Но ако по някакъв начин сте спечелили любовта на Стрелец, бъдете сигурни, че сте избрали партньор, който е забавен, активен и с невероятно чувство за хумор.

Вече стана дума за това, че Стрелците като цяло са доста непостоянни в любовта. Аналогично, ефектът „йо-йо“ може би ги описва най-добре. Но въпреки това, има моменти, в които един Стрелец, колкото и да е откъснат и далеч от любимия човек, ако той е изпаднал в беда или има истинска нужда от него, човекът-кентавър ще е там и ще го защити с огнена страст и пълна отдаденост.

Стрелците са най-страхотните бивши гаджета, които лесно могат да забравят, че са бивши.

Тъй като по своята същност са доста внимателни, те започват да чувстват угризения и разкаяние за това, че са ви напуснали и сигурно ще се опитат да се върнат при своите партньори, но капризният им характер може да ги накара да се чувстват задушени отново и така порочният кръг продължава, докато не се превърне в една уморителна спирала.

Стрелците имат чисто сърце и пасивна злоба.

Има ситуации, при които естествените им свободолюбиви инстинкти могат да направят така, че трудно да функционират нормално в една връзка.

Но ако Стрелецът е наистина влюбен във вас, то тогава вие ще може да се насладите на една от най-забавните и искрящи любовни истории, които някога могат да ви се случат.

Снимка: Pixabay.com

8 comments

 1. Izabela Lazarova

  DA, NAISTINA E TAKA..MOJE BI NAISTINA VSI4KO TOVA E VIARNO………

 2. Darina Andreeva

  🙂

 3. Стрелеца е жива вода само внимавайте с приливите

 4. absoliutno viarno…..vse edno e pisano za men…

 5. Sabina Koleva

  da mu misli koito e do vas neponosimi

 6. НАЙ-ДОБРАТА ЗОДИЯ!НАЙ-ГОТИНАТА!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*