Home / Здраве и диети / Как Ани Цолова смъкна 23 кг?

Как Ани Цолова смъкна 23 кг?

Ани Цолова е в страхотна форма

Водещата на предаването „Здравей, България“ по Нова телевизия – Ани Цолова, изглежда прекрасно, след като успя да смъкне доста излишни килограми. Тя е в страхотна форма и разкри какъв е чудодейният й режим за поддържане на това тегло.

ani colova„Успях да се отърва от килограмите! Понякога ми е много тежко, диетата не е лека, но няма да се предам“, заканва се Ани.

Тя решила да се довери на съветите на природния лечител Петър Димков. Спазвала негов режим и не съжалява!

„Храня се разделно и колкото мога, избягвам храните от животински произход. Ям по 5 пъти на ден, като внимавам с количеството“, са думите й.

Ани се хвали, че най-накрая е намерила баланс. Дори да хапне нещо по-тежко, тя изразходвала калориите със степ аеробика.

Това е чудодейният режим на Ани Цолова:

Режимът на Цолова, благодарение на който тя смъкна 23 кг, се основава на приема на много моркови и плодове. В продължение на 3 дни се яде салата от настъргани моркови и плодове, овкусена с мед и лимонов сок. Можете да хапнете толкова, колкото ви се яде на закуска, обяд и вечеря. На 4-ия ден в менюто се включва хляб, картофи и ябълки. След това разтоварване трябва да се върнете към обичайния си хранителен режим за 3 дни. През следващите седмици режимът се повтаря.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*