Home / Кариера / От блатото до върха за 2 години: Невероятната история на Дани за живота, страха и целите

От блатото до върха за 2 години: Невероятната история на Дани за живота, страха и целите

Дани Джонсън променя коренно живота си, за да има щастливо настояще и бъдеще

Може би често си повтаряте, че не си харесвате живота поради една или друга причина. Може би често обвинявате държавата, политиците, близките си, че не можете да постигнете това, което уж силно искате. А всъщност може би понякога се досещате, че проблемът, страховете и пречките са единствено и само във вашата глава. И да, решението на всеки проблем, изправянето пред всяка трудност зависи само от вас!

Ще ви разкажем историята на една дама на име Дани, която със сигурност знае отлично значението на dani djonsanдумата „промяна“. Тя е тази, която напуска блатото на живота си и стига до върха само за 2 години.

Детството на Дани Джонсън меко казано е кошмарно. Родителите й са наркомани, неспособни да се грижат нормално за детето си. Често й посягат, тормозят я и тя се заклева, че никога няма да бъде като тях. Години след това обаче се озовава в „блатото“ – на 21-годишна възраст работи като сервитьорка в Хаваи, живее в колата си, а цялата си заплата дава за наркотици. Има дълг в размер на 35 000 долара, ляга и става с всякакви мъже…

На една Коледа Дани осъзнава, че се е превърнала в копие на майка си и баща си. Тя мрази себе си! Дрогирана и смазана психически, след един бурен купон тя решава да сложи край на живота си. Отправя се към океана, влиза във водата и се оставя на вълните. Спасява я… вътрешният й глас.

„Сякаш доброто човече в мен проговори и ми каза да престана. Чух: „Вземи си веднага кърпата и заминавай!“. Излязох от водата, взех си хавлията и се качих на колата. Бях честна пред себе си, направих равносметка на живота си и разбрах, че положението никак не е розово“, разказва пред „Форбс“ дамата.

Дани си задава въпроса какво би могла да направи за себе си, за да се спаси. Чуди се какво й е необходимо, за се измъкне от тази ситуация.promyana

„Имах нужда от 4 500 долара, за да си наема собствено жилище. По мои сметки трябваше да изминат още 4 месеца, за да спестя тази сума от заплати и бакшиши. Трябваше да измисля нов начин за нов доход и тогава на задната седалка в колата видях една стара касета с програма за отслабване. Спомних си, че съм я купила отдавна… В този момент касетата сякаш ми проговори и ми каза: „Аз съм твоят шанс!“.

Дани веднага се обажда на компанията, която продава въпросната касета. Казва им, че иска да стане неин разпространител.

„Отговориха ми, че са ми нужни лиценз и пари, а аз ги нямах. Но аз не се отказах! Направих рекламни флаери и ги раздадох. Понеже нямах телефон, се свързах с една малка телефонна компания и срещу 15 долара се сдобих със собствена гласова поща. Използвах един уличен телефон. Честно казано, не очаквах много обаждания, но след ден установих, че 25 души са ми оставили съобщения“, разказва бъдещата бизнес дама.

Тя веднага се свързва с разпространителите и им казва за заявките. Оттам й искат постоянен адрес, какъвто тя няма. Но и този проблем не я спира – Дани се разбира със собственика на местния алкохолен магазин и вече има адрес!

Резултатите не закъсняват! Дани става разпространител на касетата и за 1 година изкарва 250 000 долара. След още една година тя вече е в списъка на милионерите в САЩ. Отваря 18 центъра за отслабване и по-късно продава бизнеса си. Така тя се превръща в мултимилионер!

Всеки сам може да извлече поука за себе си от тази история… Невероятното в този случай е как едно 21-годишно момиче с кошмарно детство и още по-кошмарно настояще събира сили и променя живота си. Щом тя е успяла, защо да не успеете и вие?!

One comment

  1. Ваня Koцева

    …Всичко зависи от НАС самите…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*