Човекът според парфюма

Много неща стават определящи за личността ни. Когато човек е осъзнал себе си като личност и е развил своя характер до такава степен, че дори да има някаква промяна, тя е, така да се каже – козметична, се оказва, че можем да го разпознаем по определени отличаващи го детайли.

парфюм
Парфюмът говори много за характера ни

Така например, начинът на обличане говори много за характера, а в голяма степен и за заниманието на съответния човек. Ежедневният ни начин на обличане и стиловете, към които се придържаме, често говорят за нас.

Естествено, облеклото ни и аксесоарите към него могат да говорят много, но не казват всичко. Това, което е най-лично и най-добре ни обрисува за околните, е парфюмът, който ползваме.

Докато облеклото и външните аксесоари могат да бъдат сметнати за стереотип или повлияни от музика или близки хора, то ароматът на парфюма ни бива избран на подсъзнателно ниво и може да разкаже за нас много повече, отколкото някога сме си представяли.

Често на щанда за дамски парфюми виждаме как някоя жена дълго и детайлно избира своя парфюм, но ако имаме достъп до вариантите, които разглежда, бихме могли да заключим, че макар марката да е различна, видът на различните варианти редовно е един и същ.

Естествено, има значение откъде избираме своя парфюм. Някои предпочитат да купуват парфюми онлайн, други се спускат на най-новите маркови парфюми, а трети искат всичко – маркови парфюми на ниски цени.

В повечето случаи потребителите на парфюми online знаят много добре какво искат да купят и това за тях е един много по-лесен и удобен начин, който не включва навалиците в магазините.

Дори ако става дума за експеримент при избора или силно влияние на определена реклама без да е имало достъп до реалния аромат, това не променя нещата и нашето обоняние безпогрешно разпознава правилната за нас категория парфюм.

И докато жените са по-склонни дълго време да оформят своя характер, в голяма степен, защото са доста по-гъвкави, то мъжете и техните парфюми са нещо доста по-категорично.

Господата крайно бързо разпознават най-правилния аромат за себе си и го използват безусловно, като това им дава възможност и да се доверят на любимия си дистрибутор или сайт за парфюми без никакви съмнения и угризения.

Всички трябва да имаме предвид, че в тази Вселена нищо не се случва случайно и изборите, които правим за всичко в живота си, говорят за нас на околните.

loading...

Добавете коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.