Home / Мистично / Чудотворни икони от шунгит пазят от болести и хармонизират дома

Чудотворни икони от шунгит пазят от болести и хармонизират дома

Чудотворни икони, които са изработени от шунгит, пазят от болести и хармонизират дома, в който са сложени. Живата енергия, която се съдържа във вълшебния камък, е в най-голямо количество в сравнение с всички други земни минерали. Това е доказано от световноизвестни учени, които са изследвали шунгита в продължение на десетилетия.

Шунгитът е наречен още “камък-загадка” и това не е случайно. Той притежава уникални свойства и е

икона от шунгит

Икона, изработена от шунгит

най-силният лечебен камък на Земята. Благодарение на комплексното си действие, този минерал лекува, пази от редица заболявания, пречиства, гарантирано засилва имунната система, хармонизира. В дом, в който е сложена фигурка или икона, изработена от този невероятен минерал, се радва на повече здраве, щастие и спокойствие.

Хората, които притежават шунгитови изделия или редовно консумират шунгитова вода, споделят, че се чувстват прекрасно.

Водата, приготвена с този вълшебен камък, действа благоприятно върху целия организъм и помага при алергии, диабет, кожни заболявания, проблеми с щитовидната жлеза, косопад и др.

Шунгитът притежава неземна енергия.

Доказано е, че предметите от този камък оказват положително въздействие върху организма.

При редовна употреба те спомагат за саморегулирането и възстановяването на енергийния баланс.

Важно е да се отбележи, че шунгитът неутрализира отрицателните енергии и атмосферата в дом, в който е сложена шунгитова пирамида, икона или фигурка, е много по-приятна и спокойна, а обитателите му – здрави, радостни и концентрирани. Шунгитът премахва напрежението и прави хората по-добронамерени и задружни.

Именно това прави този камък чудотворен – той поглъща онова, което е вредно за човека и за неговата психика, като в същото време го дарява със здраве и хармония.

Слагайки икона от шунгит в дома си, вие ще предпазите себе си и близките си от болести, инциденти и нещастия. Шунгитовата енергия е уникална с това, че създава баланс в човека, зарежда тялото с жизнена енергия и помага за укрепване и изчистване на всички слоеве на аурата.

Още за невероятните качества на шунгита можете да прочетете на: https://www.facebook.com/shungit.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*