Home / Красота / Човекът според парфюма

Човекът според парфюма

Много неща стават определящи за личността ни. Когато човек е осъзнал себе си като личност и е развил своя характер до такава степен, че дори да има някаква промяна, тя е, така да се каже – козметична, се оказва, че можем да го разпознаем по определени отличаващи го детайли.

парфюм

Парфюмът говори много за характера ни

Така например, начинът на обличане говори много за характера, а в голяма степен и за заниманието на съответния човек. Ежедневният ни начин на обличане и стиловете, към които се придържаме, често говорят за нас.

Естествено, облеклото ни и аксесоарите към него могат да говорят много, но не казват всичко. Това, което е най-лично и най-добре ни обрисува за околните, е парфюмът, който ползваме.

Докато облеклото и външните аксесоари могат да бъдат сметнати за стереотип или повлияни от музика или близки хора, то ароматът на парфюма ни бива избран на подсъзнателно ниво и може да разкаже за нас много повече, отколкото някога сме си представяли.

Често на щанда за дамски парфюми виждаме как някоя жена дълго и детайлно избира своя парфюм, но ако имаме достъп до вариантите, които разглежда, бихме могли да заключим, че макар марката да е различна, видът на различните варианти редовно е един и същ.

Естествено, има значение откъде избираме своя парфюм. Някои предпочитат да купуват парфюми онлайн, други се спускат на най-новите маркови парфюми, а трети искат всичко – маркови парфюми на ниски цени.

В повечето случаи потребителите на парфюми online знаят много добре какво искат да купят и това за тях е един много по-лесен и удобен начин, който не включва навалиците в магазините.

Дори ако става дума за експеримент при избора или силно влияние на определена реклама без да е имало достъп до реалния аромат, това не променя нещата и нашето обоняние безпогрешно разпознава правилната за нас категория парфюм.

И докато жените са по-склонни дълго време да оформят своя характер, в голяма степен, защото са доста по-гъвкави, то мъжете и техните парфюми са нещо доста по-категорично.

Господата крайно бързо разпознават най-правилния аромат за себе си и го използват безусловно, като това им дава възможност и да се доверят на любимия си дистрибутор или сайт за парфюми без никакви съмнения и угризения.

Всички трябва да имаме предвид, че в тази Вселена нищо не се случва случайно и изборите, които правим за всичко в живота си, говорят за нас на околните.
https://youtu.be/LnoumTpLMfk

One comment

  1. Гергана Павлова

    Чудесна статия. Във всички общества облеклото е и ще продължава да бъде израз на обществено положение на човека. Това се отнася за вида на дрехата, използваната материя, атрибутите към нея. Само по него може да се разпознаят различните категории хора. Ние избираме стил и красота. Успех.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*