Home / Новини / Помогнете да спасим живота на една майка! Тя има нужда от нашата подкрепа!

Помогнете да спасим живота на една майка! Тя има нужда от нашата подкрепа!

„Животът е песен – изпей я!“ /Майка Тереза/

Ани Паунчева

Животът е най-хубавото нещо, което имаме! Макар и очарователен обаче, понякога ни изправя пред тежки предизвикателства, които трудно преодоляваме, трудно прескачаме… Но дори да паднем някъде по пътя, ако имаме хора, на които можем да се опрем, изправяме се и смело продължаваме напред.

Всички вие, които четете тези редове, можете да се превърнете в опора за една млада майка, която се бори с остра форма на левкемия. Ани е само на 32 години и най-голямата й мечта е да има шанса да гледа как 3-месечната й дъщеря Рая расте щастлива.

Преди около 3 месеца красивата пловдивчанка е направила

Ани Паунчева със съпруга си Мирослав. Помогнете да върнем усмивките им!

задължителните за всяка бременна жена кръвни изследвания. Резултатите преобърнали целия й живот. Медиците открили атипични клетки. Диагнозата й била потвърдена броени дни след като дала живот на рожбата си – остра форма на левкемия. Веднага след това тя се е подложила на тежка химиотерапия.

По думите на специалистите има пациенти, които са излекувани след първите химиотерапии, но за съжаление тя не е от тях. Спешно трябва да й се направи костно-мозъчна трансплантация.

„За да е успешна тази трансплантация, много е важна средата, в която е извършена. Важен е също 3-месечният период на възстановяване на болния“, обяснява съпругът на Ани Мирослав.

След проучване той разбрал, че жена му може да бъде спасена в клиника в Германия. За цялото лечение на младата майка са нужни 150 000 евро. 15 000 от тази сума е за намиране на донор, а останалите – за трансплантация и възстановяване.

Както казва Майка Тереза „Животът е песен – изпей я!“. Нека бъдем до Ани в този тежък за нея момент и й помогнем да изпее песента, под чиито звуци щастлива и обичана да расте дъщеря й Рая. Ние вярваме, че заедно можем много!

Дарителска сметка:

Анна НиколоваПаунчева
Райфайзенбанк
BIC: RZBBBGSF
IBAN No:
В лева: BG74RZBB91551092359002
В евро: BG77RZBB91551492359012

Посетете и „ПОМОГНЕТЕ ДА СПАСИМ АНИ“ във Фейсбук.

Единственото желание на Ани е да може да се грижи за своята дъщеричка Рая

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*