Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 26 февруари

Дневният хороскоп на Серафима за 26 февруари

Астроложката Серафима отговаря на въпросите, които ви вълнуват. Свържете се с нея на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Бъдете по-отговорни към задачите, които сте поели, Овни. Малко самодисциплина няма да ви се отрази лошо. Успехите ви мотивират да постигнете още успехи. Мотивирайте се и действайте. В любовта се радвате на спокойствие и щастливи моменти.

Телец

Следвайте интересите си, Телци. Това е важно за вашето щастие. Възможни са грешки, направете нужните корекции. Парични проблеми ви мъчат, поискайте помощ от роднини. Обърнете повече внимание на любимите си същества.

Близнаци

Бъдете по-оптимистични, Близнаци. Имате големи шансове да постигнете целите си за деня и да сбъднете поне едва мечта. Финансови постъпления. Здравословен проблем, който ви мъчи, ще се разреши. Спортувайте повече.

Рак

Позитивната нагласа към света привлича късмета на ваша страна, Раци. Заложете на изпробвани и печеливши методи на работното ви място. Убедете колегите, че идеите ви са работещи с усмивка. Изненада в любовта.

Лъв

Понякога обръщате прекалено голямо внимание на хората около вас. Това е прекрасно, но ви изтощава. Пазете силите си! Интересна среща ще ви вдъхнови. В любовта се радвате на щастливи мигове и красиви обещания.

ЩЕ СЕ РАЗРЕШАТ ЛИ ПРОБЛЕМИТЕ, КОИТО ИМАШ? ПОПИТАЙ СЕГА СЕРАФИМА!

Дева

Не отлагайте важните задачи за деня, Деви. Действайте смело, поискайте помощ от доверени хора и бъдете учтиви. Научете се да използвате правилните думи, когато искате нещо. В любовта не правете толкова много компромиси.

Везни

Планетите ви подкрепят, Везни, и ви съветват да се заемете с приоритетните задачи. Вслушайте се в интуицията си и избягвайте крайните емоции. Бъдете по-артистични и по-усмихнати. В любовта се очертават спокойни дни.

Скорпион

Не е лошо понякога да подлагате на тест хора от близкото ви обкръжение. За да не се разочаровате, не се доверявайте сляпо. Финансови постъпления, но непредвидени разходи. Настроението ви е свежо. Радвате се на неочакван флирт.

Стрелец

Ще разрешите актуален проблем благодарение на приятелски съвет. Близки хора, с които сте имали някакви конфликти, ще поискат прошка от вас. Не се впускайте в словесни атаки! Изненадайте приятно любимия човек.

ИМАШ ЛИ БЪДЕЩЕ С ЧОВЕКА ДО СЕБЕ СИ? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА!

Козирог

Бъдете по-концентрирани и по-дисциплинирани, Козирози. Не се отпускайте точно сега, защото сте близо до големите успехи. Не вдигайте скандал на работното място. В любовта направете нещо различно и разтърсващо.

Водолей

Днес е препоръчително да се придържате към принципите си. Действайте разумно. На работното си място стойте далеч от всякакви интриги и спорове. Имате нужда да поговорите сериозно с половинката – не отлагайте.

Риби

Звездите са на ваша страна, Риби, но ви съветват да направите точна равносметка на всичко онова, което ви се е случило през последните месеци. Не е препоръчително да изпадате в емоционална дупка. Мотивирайте сам себе си и мечтайте смело. В любовта бъдете по-нежни.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*