Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 25 февруари

Дневният хороскоп на Серафима за 25 февруари

Астроложката Серафима отговаря на въпросите, които ви вълнуват. Свържете се с нея на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

На любовния фронт ситуацията е малко объркана. Искате да промените много неща, но на този етап това не е препоръчително. На работното място следвайте интересите си. Избягвайте стреса – това убива креативността ви.

Телец

В личен план е дошло време да вземете конкретно решение. Тези от вас, които лавират между две връзки, е хубаво да спрат, за да не наранят най-вече себе си в близко бъдеще. На работното си място стойте далеч от интриги. Говорете по-малко.

Близнаци

Нямате повод за притеснения в любовта, Близнаци. Връзката ви напредва в желаната от вас посока. Днес направете всичко по силите си, за да приключите с приоритетните си задачи. Хармония у дома.

Рак

Не бъдете излишно оптимистични, Раци. Понякога се разочаровате, защото си мислите, че сте предвидили всичко, но накрая се оказва съвсем друго. Освен това хората около вас няма как да знаят какво ви се върти в главата. В работата моментът е подходящ да поискате повишение.

Лъв

Прекрасно е, че имате лидерски темперамент, но само на работното си място имате полза от него. В любовта това може да убие и най-силните чувства. Не се палете всеки път, когато човекът до вас изразява мнение, различно от вашето. В службата подредете всичко, за което напоследък не сте имали време.

Дева

Днес сякаш никой не ви разбира, Деви, включително и партньорът ви. Все пак бъдете мили с хората. На работното си място не се страхувайте да рискувате. Действайте уверено!

Везни

Денят е малко напрегнат, но приятен. С половинката са възможни скандали, поради различни възгледи за нещата. Приемете градивната критика, която ви се отправя. Работете за осъществяването на мечтите ви.

РАЗБЕРИ КАК ЩЕ СЕ РАЗВИЕ ЛЮБОВТА ТИ! КОНСУЛТИРАЙ СЕ СЪС СЕРАФИМА!

Скорпион

Доверието е форма на любов, не го забравяйте. Доверете се на човека до себе си, защото любовта му към вас е искрена и чиста. Чувствата ви са взаимни, а от това по-хубаво няма. На работното място сте натоварени с немалко задачи и е възможно да се преуморите. Допълнителни доходи ще ви стимулират.

Стрелец

Радвате се на прекрасни мигове в любовта, Стрелци. Чувствате се желани и обичани. Вярвайте повече в себе си и ще видите как нещата се подреждат точно така, както вие желаете. Днес не отменяйте срещи. Радостна новина.

Козирог

Оптимизмът ви като че ли е изчерпан, Козирози. Не бъдете черногледи и не търсете виновни за вашите неуспехи хора. Просто продължете напред – няма провали, а само научени уроци. Задават се безоблачни във финансово отношение дни.

ЩЕ СРЕЩНЕШ ЛИ ГОЛЯМАТА СИ ЛЮБОВ ТАЗИ ГОДИНА? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА!

Водолей

Хармония цари навсякъде, където отидете, Водолеи. Бъдете открити с хората, запазете чувството си за хумор. Изхвърлете от главата си всички лоши мисли. Преценете в коя посока искате да поемете в кариерата си.

Риби

Щастие и радостни моменти топлят душата ви. Чувствате се обичани и закриляни. Планетите ви подкрепят – проблемите са останали в миналото, дошло е време за слънчеви емоции и красиви моменти. На работното място нещата са под контрол. Насладете се на този благодатен период.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*