Home / Здраве и диети / 4 начина да се сдобиете с бразилско дупе

4 начина да се сдобиете с бразилско дупе

Стегнатото дупе е мечта за повечето жени, но съвсем не е непостижимо, както си мислят повечето представителки на нежния пол

Застанете на колене на пода, изпънете ръцете напред и плавно, бавно сядайте на петите си. Не се изгърбвайте и се опитайте да стегнете максимално мускулите на корема и таза. Изчакайте така около 5,6 секунди и застанете в начална позиция. Направете упражнението 10 пъти.

Застанете отново на колене, но този път поставете ръцете си върху пода. Повдигнете леко единия си крак, като стягате едновременно с това дупето и корема, сгънете крака и отпуснете. Сега пробвайте с другия крак. Направете упражнението 10 пъти.

Легнете на пода по гръб, отпуснете ръцете до тялото, разтворете леко краката и свийте колената. В тази поза повдигайте плавно таза нагоре, отпуснете. Направете 20 повторения в три серии.

Сега легнете по корем на пода, главата сложете върху ръцете. Повдигнете краката нагоре изправени, не опирайте в пода. Направете го 20 пъти в три серии.

За да постигнете по-бърз ефект, трябва правите упражненията по два пъти в седмицата, може и повече. Постоянството е изключително важно, за да се добиете с дупе-мечта.
бутон за сайт

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*