Home / Хороскоп / Хороскоп за 26.07.11

Хороскоп за 26.07.11

Овен – набирате скорост и започвате да си казвате всичко на всички. Дълго време търпяхте и си премълчавахте неща, които отвътре ви идваше да изкрещите. Време е за разплата.

Телец – днес показвате влечението си към изкуството. Демонстрирате несравним талант и новаторско мислене. Използвайте дарбата си и я развийте.

Близнаци – тревожат ви семейни проблеми. Влизате в конфликт с половинката, а точно сега трябва да сте единни. Направете известни компромиси в името на семейното щастие.

Рак – имате нужда от повече оптимизъм. Дълго време не можете да намерите сили да се усмихнете. Направете нещо хубаво за себе си, имате нужда да се поглезите.

Лъв – нямате желание за работа, но ви се налага да се заемете с рутинните си задължения. Бленувате да помързелувате малко.

Дева – ако имате възможност да избягате от действителността днес, ще е идеален вариант. Не ви е ден за работа, а за забавления.

Везни – прекрасен ден за вас. Успявате с присъстващата ви лекота да се преборите с дребните неуредици, съпътстващи ежедневието ви.

Скорпион – хубав ден ви очаква. Очаквайте приятна изненада или важно обаждане. Обгрижвани сте от близките си и се чувствате обичани.

Стрелец – днес най-голямо значение ще имат контактите ви със случайни хора. Ще реализирате успешно партньорство и ще заздравите отношенията си с колегите.

Козирог – и вие се присъединявате към представителите на зодиака, които ги очаква страхотен ден. Правите си малък подарък, не са изключени и изненади от страна на любимия човек.

Водолей – днес сте ангажирани с материалната страна на нещата. Налага ви се да помислите за разходите и приходите си през този месец.

Риби – имате големи очаквания от днешния ден. Запланували сте да свършите много задачи, но едва ли ще успеете. Бъдете гъвкави и се нагаждайте според обстановката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*