Home / Новини / Вкусна като Анелия, широка като Камелия!

Вкусна като Анелия, широка като Камелия!

С тази реплика мургавите ни събратя продават “царевейшън” на плажа

Предприемчиви продавачи на царевица използват имената на известни фолкзвезди, за да си продават царевицата на плажа по Черноморието. През последните една, две години търговийката им съвсем замря, за разлика отпреди 6, 7 години, когато всички масово купуваха всичко, което им предположат на плажа. Плажуващите все по-рядко посягат към предлаганите храни, защото си носят достатъчно, а и се гнусят от липсата на хигиена. Това съвсем не отчайва разносвачите на сладолед, царевица, закуски и какво ли още не, напротив – амбицира ги да измислят все по-големи простотии, които да подвикват на хората.

“Цици има по целия плаж, пици има само при нас!” – така привличат клиенти в Синеморец. Най-голямата атракция на плажа сега са Анелия и Камелия, които обират закачливите коментари на отпочиващите. Други пък се ядосват на ширещата се простотия от викове и крясъци, които не ги оставят да подремнат под парещите лъчи на слънцето. Когато клиентите съвсем замрат, хитреците вадят “тежката артилерия” “вдига пара, не се нара”, “Захарен памук – десертчето на Азис!” и т. н.

Има и такива, които съжаляват обикалящите деца и купуват, а после хвърлят. Чужденците пък често се бъркат и плащат с евро, вместо с левове, пише в. ‘Всеки ден”.

бутон за споделяне

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*