Home / Новини / Тъжният свят на едно малко момиченце…

Тъжният свят на едно малко момиченце…

Тя е само на 5 годинки, но няма детство заради коварно заболяване

 

Наталия е едно малко момиченце, което всеки ден усеща несправедливите удари на съдбата. Всеки ден се надява, че ще се излекува и ще може да бъде като другите. А мечтите й са толкова прости – да се смее, да бяга и да играе с приятели, да каже “мамо”…

Наталия обаче страда от мултикистична енцефалопатия, епилепсия, синдром на Уест, ДЦП – квадрипареза. Тя не може да се храни сама, не може да говори – на практика не е в състояние да бъде самостоятелна. А само грижите на близките й не стигат, за да се излекува. Това, което може да й помогне, е скъпоструващо лечение в Израел. Един курс на лечение възлиза на сумата от 10 221 евро. Досега малкото момиченце е преминало два курса, нуждае се общо от пет, за да се излекува. Близките й са убедени, че определено има подобрение след проведеното лечение и силно се надяват, че има добри хора, които ще помогнат на Наталия.

Нека помогнем на това слънчево дете – да се смее, да играе, да говори и да прави всичко, което правят нашите деца. Нека й подарим детство. Нека върнем пламъчето в очите й. Нека спрем сълзите й. Съдбата може да бъде ужасно жестока, но ние можем да я променим. Ние можем да създадем приказката на Наталия, която да има щастлив край. Ако искате да помогнете, можете да го направите по банков път:

Банка ДСК

IBAN BG09STSA93000018435069
BIC STSABGSF
Наталия Руменова Цветанова

Нека бъдем хора. Нека бъдем добри!

социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*